Gyengéd ápolás és fenntarthatóság

2023. 19. 11., 2:14pm
Tökéletes bőrápolási rutin érzékeny bőrre

 

Az Eucerin mosakodószereinek és testápolóinak rendszeres és együttes használatával búcsút inthetünk az érzékeny bőr tüneteinek

Bőrünk állapotát megannyi tényező befolyásolhatja, így akár egyik pillanatról a másikra válhat az addig puha, lágy tapintású bőrünk szárazzá és érdessé.  Az Eucerin érzékeny bőrre kifejlesztett pH5 termékcsaládjának tagjaival azonban felvehetjük a harcot az érzékeny bőr tüneteivel, akár egy teljes bőrápolási rutint is kialakíthatunk azok megelőzése érdekében.

Bőrünk megannyi funkciót, feladatot lát el, amelyek közül az egyik legfontosabb a védelmi szerepe. Pajzsként ölel körül minket, megvédve a különböző külső támadásoktól, megőrizve egészségünket, valamint jó közérzetünket. Ezen kulcsfontosságú védekező mechanizmusának egyik fő eleme az enyhén savas pH-értéke, amelyet a bőr savköpenye hoz létre. A szennyezett levegő, a hőmérséklet-ingadozás és a durva hatású vegyi anyagok mind-mind veszélyként leselkednek a pH-értékre, amely, ha az optimális tartományából elmozdul, azzal megbontja a természetes egyensúlyt bőrünkben. Ekkor a bőr nem tudja betölteni a védelmi funkcióját, ennek következtében kiszáradhat, érzékennyé válhat, valamint fogékonyabb lesz a különböző fertőzésekre, betegségekre.

A bőr optimális pH-értékének megőrzésében az Eucerin pH5 termékek legjobb barátainkká válhatnak, ugyanis a termékcsaládot kifejezetten a száraz, érzékeny bőr igényeinek megfelelően fejlesztették ki. Rendszeres használatuk során visszakaphatjuk bőrünk megfelelő pH-értékét. Annak természetes védekezőképessége megerősödhet, így bőrünk ellenállóbb lesz a környezeti hatásokkal szemben. Ezenfelül a termékcsalád mosakodószereit, valamint testápolóit kombinálva egy szuper ápolási rutint is felépíthetünk érzékeny bőrünk számára.

Az Eucerin pH5 extra könnyű, intenzív gél-krémje könnyed textúrájának köszönhetően szinte beleolvad bőrünkbe. Egy pillanat alatt felszívódik, nem hagy ragacsos, zsíros érzetet, szinte azonnal hidratálja, megnyugtatja a száraz bőrt a hozzáadott dexpanthenolnak köszönhetően.

Ezenfelül optimális pH-értékével helyreállítja a bőr természetes védelmét és csökkenti annak érzékenységét.

Szintén azonnali, illetve hosszant tartó hidratálást várhatunk az Eucerin pH5 öko-utántöltős intenzív testápolójától, amely segít helyreállítani a bőr optimális pH-értékét, valamint természetes védelmét.

Emellett formulája 5% Dexpantehnolt tartalmaz, amely nemcsak hidratál, hanem regenerál is, így azonnali enyhülést nyújt.

Arcunkra és testünkre egyaránt kiváló választás lehet az Eucerin pH5 folyékony öko-utántöltős mosakodószere, amely enyhén habzó, szappanvegyületektől mentes formulájának köszönhetően ideális az irritált bőr ápolására is.

Különösen gyengéden tisztít, miközben megóv a kiszáradástól, még gyakori mosakodás esetén is. Használatát követően a bőr sima és lágy érzetű lesz, visszanyeri nyugalmát.

Az 53%-ban természetes olajat és dexpanthenolt tartalmazó Eucerin pH5 öko-utántöltős olajtusfürdő gyengéden tisztít, megvédi az érzékeny bőrt a kiszáradástól.

Az ápoló hatású olajtusfürdő kíméli a bőr mikrobiomját, használatát követőn sima, lágy érzetet ad, és a pH-érték stabilizálódik.

Az érzékeny bőr problémája mellett az Eucerin a klímaváltozással járó környezetvédelmi kihívásokat is a vállára vette, s a fenntarthatóbb jövő érdekében újra gondolta a termékeinek előállítását, gyártását és csomagolását. A fenntarthatóság felé vezető útján nagy előrelépés volt, amikor sikerült az Eucerin pH5 termékcsaládjának a formuláit, csomagolását egyaránt továbbfejlesztenie. Ezáltal minden pH5 formula 100%-ban mikroműanyag-mentes, így a termékeik nemcsak a bőrhöz gyengédek, hanem a környezethez is. Átlátszó flakonjaik 99%-ban újrahasznosított PET-ből készülnek (kivéve a címkét és a kupakot). Valamint 400 ml-es utántöltő tasakjai 65%-kal csökkentik a műanyagfelhasználást, így 41.2%-kal redukálja a CO2e-kibocsátást. Ezenfelül a termékcsaládban a 100%-ban klímasemlegesített utántöltőket és RPET flakonokat is megtalálhatjuk.

Termékek

Eucerin pH5 extra könnyű, intenzív gél-krém

 • Ultrakönnyű textúrájú, gyorsan beszívódik ragacsos érzet nélkül
 • Azonnal hidratálja a bőrt
 • Helyreállítja a bőr természetes védelmét, csökkenti érzékenységét
 • Nem mitesszerképző

Eucerin pH5 Intenzív testápoló, öko- utántöltő

 • Azonnali és hosszan tartó hidratálást biztosít
 • Helyreállítja a bőr pH-értékét
 • 5% Dexpanthenolt tartalmazó formulája hidratálja, regenerálja és nyugtatja a bőrt

Eucerin pH5 Folyékony mosakodószer, öko-utántöltő

 • Enyhén habzó, alkáli szappanvegyületektől mentes
 • Gyengéden tisztít
 • pH Balance Systemmel segít fenntartani a bőr ideális pH-értékét
 • Ideális szénanáthával küzdők számára is

Eucerin pH5 Olajtusfürdő öko-utántöltő

 • Optimális pH-értékével óvja a bőr természetes védelmét
 • Megőrzi a bőr rugalmasságát
 • Lágyan tisztítja és nyugtatja bőrt
 • Természetes olajokban gazdag
 • Kíméli a bőr mikrobiomját

További ajánlott termékek:

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!