Grillezz velünk! – három hasznos nap volt

2020. 25. 05., 10:10am
A nagyszabású nyitónap után, folytatta a jótékonykodást a H2G Grilliskola csapata. A GRILLEZZ VELÜNK! Live keretein belül a következő napokon izgalmasabbnál izgalmasabb bemutatókat tartottak.

A nagyszabású nyitónap után, folytatta a jótékonykodást a H2G Grilliskola csapata. A GRILLEZZ VELÜNK! Live keretein belül a második napon ismételten izgalmasabbnál izgalmasabb bemutatókat láthattak online a kedves érdeklődők, és igencsak különleges ételkészítési módokkal ismerkedhettek meg.

Vezse Roland és Pataky Péter

Elsőként Pataky Péter készített élőben rakott krumplit a grillen, s ismertette annak minden lépését az előkészítéstől a tálalásig. Tegnap szintén 50 adagot készítettek, amit a grilliskola és a SpaTrend csapata személyesen vittek el az Országos Mentőszolgálat dolgozóinak.

Ezt követően Nyul Tamás, a Sushi Sei szakácsa mutatta meg Vezse Roland ügyvezető-tulajdonossal karöltve a grillen készült sushi minden technikáját. Belige András grillszakértő pedig isteni fekete kagylót és armadillo tojásokat készített.

H2G Grilliskola jótékonysági hétvégéjének utolsó felvonásán ismét isteni ételek készültek, melyek egy részét most is az Országos Mentőszolgálat javára ajánlották fel a sztárséfek.

A harmadik napon sem mozdultak el a sütők mellől, hiszen reggeltől estig folyamatosan finomabbnál finomabb fogásokat készítettek

.Már a reggelit is Billege András, grill szakértő és Vezse Roland, ügyvezető-tulajdonos alkották meg: édes kalács készült rebarbarával és áfonyával. Ezt követően pedig marhaszegyet és sertés szüzet sütöttek egy OFYR-on polentával. 

Az OMSZ számára készült fogásokat Bíró Botond Boldizsár és Berza Balázs készítették, majd pedig ismét 

Billege András vette át az uralmat a grillek felett Horváth Zsókával (H2G Grilliskola háziasszonya) karöltve. Ők kislányaikkal együtt grilleztek zöldségeket és csirkecombot, amit mind jóízűen fogyasztottak el.   

Mindemellett pedig az "Egy nap a grill mellett" keretein belül a SpaTrendben megvásárolható grilleket mutattak be, amelyeket most kedvező áron rendelhetnek meg online is a kedves érdeklődők, a https://grillplaza.hu -n.

Köszönjük, hogy ezen a hétvégén is velünk tartottál, ha esetleg lemaradtál volna programjaink valamelyikéről, akkor az alábbi linken visszanézheted videóinkat: https://www.facebook.com/H2G-Grilliskola-106552667549422/

H2G - How To Grill – BBQ és Grilliskola www.h2g.hu