Gourmet konyha otthon is

2021. 29. 03., 6:05pm
Ha még nem tudod, honnan szerezd be a legízletesebb kötözött sonkát, esetleg tejes báránnyal akarod megtörni a nagyböjtöt, akkor itt egy kiváló tipp!

Ha még nem tudod, honnan szerezd be a legízletesebb kötözött sonkát, esetleg tejes báránnyal akarod megtörni a nagyböjtöt, akkor itt egy kiváló tipp!

A METRO széles gourmet választékával ugyanis emlékezetessé teheted az ünnepet – és a mindenki által igényelhető METRO Gourmet kártya a hobby séfek előtt is megnyitja Magyarország vezető nagykereskedőjének áruházait. Ne szalaszd el a különleges húsvéti ajánlatokat – elérhető közelségben a METRO!

A Gourmet kártyával a húsvéti ajánlatok között is bárki megtalálhatja az igazi különlegességeket!

Vásároljon úgy, ahogy a profik, és válogasson kiváló minőségű termékek között a húsvéti előkészületek során is! Különleges akciókkal és hatalmas termékkínálattal várja vásárlóit a az áruházlánc, a nagyböjt megtörésére való felkészüléskor.

A vendéglátás számára kínált, csúcskategóriás élelmiszerek beszerzését meg szeretné könnyíteni Magyarország vezető nagykereskedője. Éppen ezért lehetőséget biztosít arra, hogy a METRO Gourmet kártyával bárki hozzájusson a legmagasabb minőségű alapanyagokhoz. Így igazán finom és ellenállhatatlan falatok kerülhetnek a húsvéti asztalra.

Az áruház célja, hogy a kiváló minőségű élelmiszerek ne csak a vendéglátóipari partnereknek, hanem a hobby séfek és az igényes háziasszonyok számára is elérhetőek és megvásárolhatóak legyenek. A Gourmet kártyával már korábban is vásárolhattak magánszemélyek nyílt napok keretében, a húsvéti ünnepek közeledtével viszont az áruház úgy döntött, ezúttal minden nap lehetőséget biztosít erre.

A füstölt sonka a húsvéti lakoma sztárja Magyarországon, és a METRO beszállító partnereivel közösen mindent megtesz annak érdekében, hogy a legmagasabb minőségben hódolhassunk ennek a nemzeti hagyománynak. A húsvéti sonka kultusza a vidéki ember bölcsességében rejlik, hiszen parasztgazdaságok évszázadokon keresztül télen vágták le a disznókat, és a sonkát a nagyböjt idején füstölték, érlelték. A csemege pont húsvétra érett be, így a tavaszi ünnep nagy sztárjává vált. A tojás az újjászületés szimbóluma volt már a pogány hagyományok során is, így került a sonka mellé az asztalra.

A jó minőségű hazai füstölt termékek (például a Bogádi kötözött füstöltcomb, vagy a Pick békebeli diósonka) mellett Európa hentesmestereinek sonkakínálatát is beválogatták a húsvéti ajánlatok közé – mondta Alexis Jean Pierre Maudelonde, a METRO beszerzési igazgatója. Spanyolországból különböző ideig érlelt sonkák érkeztek – a kb. 6,5 kilós El Pozo és az egy kilós Jpont serrano sonkát egyaránt állvánnyal és késsel kínálják –, míg Ausztriából egy tiroli füstölt specket szereztünk be kiskereskedő és vendéglátós partnereinknek, illetve az igényes magyar közönségnek – folytatta a beszerzési igazgató.

Az ingyenes kártya kiváltásához csak egy személyigazolványra és lakcímkártyára van szükség, míg regisztrálni az áruházi vevőszolgálaton lehet. Jó hír, hogy a nyílt napos kártya automatikusan aktív lesz minden nyílt napos periódusban, ezért nem szükséges időszakosan újat igényelni belőle. Ráadásul a kártyával egyedi akcióiban, nyereményjátékaiban, illetve az aktuális hűségprogramban is részt lehet venni!

A METRO húsvéti ajánlatairól itt, a Gourmet kártyáról pedig ezen a linken találhatóak bővebb információk.