Gigászok találkozása!

2022. 25. 04., 9:19pm
Enrique Iglesias koncert az MVM Dome-ban! Csak egyetlen koncert Budapesten! 2022. június 12. vasárnap, 20.00 óra – Budapest, MVM Dome

 

 

Magyarország legnagyobb befogadóképességű zárt létesítménye - az idei férfi kézilabda Európa-bajnokságra átadott budapesti csarnok - a latin világsztárral ünnepli első szuper koncertjét!
2022. április20-án, szerdán10 órakor kezdődött a jegyértékesítés Enrique Iglesias magyarországi mega koncertjére, amely 2022. június 12-én lesz az MVM Dome színpadán. Enriqe Iglesias zenekara és tánckara kíséretében mindössze három koncert erejéig utazik Európába, amelyből a rajongók hatalmas örömére Budapest az egyik állomás.

Enrique 2018 márciusában lépett fel utoljára Magyarországon. Akkor pillanatok alatt elfogytak a jegyek és két teltházas koncertet adott a világsztár. A szervezők előre jelezték, hogy idén csak egyetlen koncertet ad a művész. Az viszont biztos, hogy ugyanazt a színpad-, fény-, hang-, lézer- és pirotechnikát láthatjuk majd, amely - a nemrégiben véget ért - amerikai turné nagyságát jellemezte.

Dalai és albumai a legtöbbet játszottak között vannak minden kontinensen. A mega bulin olyan slágerek hallhatóak majd, mint a Subeme la radio, a Duele el corazón, Loco, a Heart Attack és a Bailando…Az utóbbi dal videó klipje a második legnézettebb klip lett a YouTube-on az egész világon, közel 3 és fél milliárdos nézettséget produkált!

Értesülésünk ugyan nem hivatalos, úgy tudjuk, hogy dal premierre is készül Enrique, ami gazán nagy megtiszteltetés a hazai közönség számára.

A Grammy-díjas spanyol énekest senkinek sem kell bemutatni: 200 díjat nyert, 10 stúdió albumot vett fel, és sokak úgy emlegetik őt, mint a latin zene királyát (King of Latin Sound).

2020-ban megkaphatta élete legnagyobb elismerését, miszerint megválasztották minden idők legjobb latin előadójává (Top Latin Artist of All Time).

25 éves karrierje során több mint 170 millió lemezt adott el. Enrique továbbra is korunk egyik legfontosabb pop énekese. A 2016-os American Music Awards-on megszavazták őt a közönség kedvenc művészének, majd 2016-ban és 2017-ben 5 díjat nyert a Latin American Music Awards díjátadón, köztük az Év Művésze díját is.

Akár a múltból ismered Enrique zenéjét, az olyan slágerekből, mint a Bailamos és a Hero, vagy a későbbi időkből, mint a Bailando, a Duele El Corazón vagy a Loco, Subeme la Radio című dalokból, a 2022.június 12-i budapestikoncertet nem szabad kihagynod!

Jegyek kaphatóak 2022. április 20-án, szerdán 10 órától

https://enrique-iglesias-koncert-2022.broadway.hu/2022-06-12-20-00

A budapesti koncert szervezői: CONCERT EUROPE & BROADWAY EVENT KFT.

Videók:

https://www.youtube.com/watch?v=9sg-A-eS6Ig

https://www.youtube.com/watch?v=NUsoVlDFqZg

https://www.youtube.com/watch?v=xFutjZEBTXs