Gél körömlakkok új, frissített kollekciója

2022. 06. 07., 9:49pm
Az új gél körömlakkok hatalmas árnyalatválasztékkal, Clean Beauty formulával és WOW teljesítménnyel inspirálnak!

 

A dolgok hamarosan színessé válnak: az új gél körömlakkok hatalmas árnyalatválasztékkal, Clean Beauty formulával és WOW teljesítménnyel inspirálnak!

A szabadalmaztatott, széles, dupla ecsetnek köszönhetően az essence új körömlakkok könnyen felvihetőek. Azután már csak 40 másodpercet kell várni – ugyanis ilyen gyorsan száradnak a lakkok - és hosszan tartó géles felületet kölcsönöznek a körmöknek. A formula vegán, rövid az összetevő listája, és mikro műanyag-részecskéktől is mentes. Ezen kívül a körömlakkok klíma semlegesek a CO2-kompenzációnak köszönhetően.

colour grip alaplakk

Tökéletes alap a hibátlan körömstílushoz. Innovatív technológiájával az alaplakk meghosszabbítja a színes lakkok tartósságát. Az alaplakk gyors száradási ideje is meggyőző, valamint megvédi a körmöket a színes lakkok okozta elszíneződéstől. Vegán, Clean Beauty formulával rendelkezik.

colour shield fedőlakk

Ragyogó géles körmök, amelyek tartósak? Természetesen! A fedőlakk védőpajzsként működik a színes lakkok felett. Ultrahosszú tartást és magas fényű gélfelületet biztosít – a profihoz hasonló otthoni manikűrhöz.

 

 * Minden essence "clean beauty" termék nagy mennyiségű természetes összetevőt tartalmaz, és támogatja a fenntartható pálmaolaj előállítását.

Mondj "búcsút" tehát a következőknek: • PEG -ek • Mikroműanyag-részecskék • Parabének • Továbbá körömlakknál: sztirol polimerek, epoxigyanták, melamin, poliimidek, etil-tozilamid, kámfor, trifenil-foszfát.

És mondj "Hello"-t a "clean beauty"-ra, és az @essence-re. Néhány "clean beauty" termékben még több összetevőt ki tudtak hagyni.