GardenExpo 2022 - kerti életmód kiállítás

2022. 22. 02., 10:22pm
Ismerd meg a legújabb kerti trendeket, térképezd fel a kerti bútorok, medencék, árnyékolók, gépek és grillsütők páratlanul széles kínálatát egy helyen!

 

Indítsd lendületesen a tavaszt március 25-27. között a Budapest Arénában!

Vár az ország legnagyobb kerti életmód kiállítása a Budapest Arénában! Hangolódjunk az eseményre a legújabb kerti trendekkel, stílusinspirációkkal a pergolák mesterétől, innovatív tükrös nanoházakkal, valamint egy robotfűnyíró kisokossal!

KERTTRENDEZÉS 2022: AZ IDEI ÉV NAGY KERTI TRENDHATÁROZÓJA

Legújabb cikkünkben összegyűjtöttünk 20 olyan trendet, amiről tudnod kell, ha építkezel, felújítasz, vagy csupán új színt vinnél a kertedbe vagy teraszodra. Kattints, és fedezd fel az idei év stílusos kertjeinek burkolati és festési megoldásait, berendezéseit, dekoratív fogásait és uralkodó színpalettáit!

6 STÍLUS, AMIVEL LUXUST VARÁZSOLHATSZ A KERTEDBE

Blogposztunkban 6 design stílus kalauzol a Renson piacvezető árnyékolási megoldásainak világába. Ha nem is keresel éppen pergolát, de közel érzed magadhoz a fénylő minimalizmust, a kortárs komfortot, a mediterrán nyaralások hangulatát, a könnyed kikapcsolódás, a keleti egyensúly vagy éppen a zöld harmónia megnyugtató fogalmait, kattints, és inspirálódj!

VISSZA A TERMÉSZETBE: ÉLMÉNY FENNTARTHATÓAN

Hogyan lehet a természet közelségét megélni a négy fal között? Lehet-e kényelmet és biztonságot építeni anélkül, hogy jelentősen átalakítanánk vagy károsítanánk a flórát és faunát magunk körül? A NanoHouse forradalmi megoldásaival ténylegesen megteremti az átjárót kint és bent között: szaunát, dolgozószobát, jóga szobát vagy búvóhelyet helyez a kertbe, netán behozza a természetet a szobába egy stílusos és füstmentes kandallóval. Ismerd meg őket közelebbről!

 

ROBOTFŰNYÍRÓ, AVAGY A LEGJOBB DOLOG, AMIT KERTEDBE VÁSÁROLHATSZ?

A tökéletes, dús pázsit rengeteg kerttulajdonos álma, sokak azonban hosszú évek kemény munkájával sem érik el a vágyott élénkzöld gyepet. Ahhoz, hogy sikerrel járjunk ebben a projektben, következetes kell gondoznunk a kertet. Ebben segít a Robotfűnyíró Centrum, ami a legújabb modellekkel vár a Gardenexpón. Kattints, ha többé nem szeretnél füvet nyírni! Cikkünkben a gyakran felmerülő kérdések is választ találsz.

GARDENEXPO JEGYEK: Szerezd be kedvezményes árú belépődet,és kerüld el a sorban állást!

MEGNÉZEM         >

Teljes árú jegy: felnőtt jegy – elővételben : 3000 Ft,  a rendezvény első napjától 3500 Ft

Kedvezményes jegyek:

Diák vagy nyugdíjas: elővételben és a rendezvény első napjától 2500 Ft.

Családi jegy: elővételben 7000 Ft, a rendezvény első napjától 8000 Ft. (2 felnőtt és maximum 3 gyermek részére.)

A belépés 6 éves korig ingyenes.

 

Infó és forrás: https://gardenexpo.hu