Fotók helyett finom vonalakkal festett képek

2022. 23. 05., 9:15pm
Életteli színek és kalandok az új REKAVAGO kollekcióval

 

Az új kollekció a színekről, a jó pillanatokról, a finom hangulatokról szól. A kávészünetről, egy teraszozásról a barátnőkkel, egy nyüzsgő nyáresti koktélpartiról, vagy éppen az esküvődre való készülődésről. Minden pár cipő a saját történeteid, kalandjaid részévé válik.

Ezeket a pillanatokat örökítette meg a legfinomabb ecsetvonásokkal Hajdú Anett, aki az idei tavaszi-nyári szezonban Vágó Réka társa lett a kampányképek megalkotásában. Rendhagyó módon – fotók helyett ezúttal papírra festett akvarellek. 

A REKAVAGO darabok ezúttal is túlmutatnak saját magukon, megbízható, szeretnivaló tárgyak, amelyekre jóleső érzés ránézni és hordani őket. Nem kiegészítenek, hanem definiálnak bokát, lábat, tartást, hangulatot.

A kollekciót az a vágy inspirálta, hogy újra kinyíljon a világ, hogy újra lehessen jönni-menni, hogy színeket lássunk, hogy találkozhassunk másokkal, utazhassunk vidékre vagy távoli városokba. Ezekből a vágyakból születtek a cipők, amelyek elkísérnek minden alkalomra és segítenek abban, hogy a valóra vált kalandok még teljesebb élménnyé legyenek.

Alia emerald

A jellegzetes fazonokat már jól ismerjük a korábbi kollekciókból: jönnek a Loaferek, visszatérnek a szandálok, a Salma és az Alia, valamint Lora és Almita, az ikonikus papucs-modellek. Kulcsdarab a Lena, zárt orrú, csavart felsőrésszel rendelkező balerina, mely  esküvői színekben is elérhető lesz.

Alma75 peachnude

Újdonság a magassarkúak esetében, hogy minden darab 7,5 cm-es, kényelmes, hosszú ideig viselhető tűsarkot kap. A  cipőnevek pedig 75-ös jelzést: Serah 75, Arielle 75, Alma 75, Noem75.

A színek is tág palettán mozognak – nagyon vidám, erőteljes nyári tónusok kelnek életre, hozzájuk párosított és azokkal harmonizáló pasztellszínekkel.

Alia newpink

Az életteli fűzöld, a középpink, a púderrózsaszín, a rosegold is főszerephez jut.

Arielle champagne

A csillogás is alapelemmé válik, ami jól passzolhat például egy régóta vágyott koktélozáshoz: az új REKAVAGO kollekcióból pezsgőarany vagy ezüst lábbelit is választhatsz az alkalomhoz.

Alia very peri blue

Kiegészítő árnyalat a menta, valamint a 2022-es év színe a Very Peri kékje sem maradhat ki a sorból. A melegebb tónusok közül a fahéjszín, a barna megnyugtató, nyári hangulatú árnyalata. Emellett a vízparti, csíkos napernyők varázsát idéző piros is élettel és elérhető vágyakkal tölti fel a kollekciót.

Az ekrü színnel az esküvői kollekció is ugyanitt mutatkozik be, csakúgy, ahogyan a násznép együtt ünnepel a menyasszonnyal, és a nagy alkalomra végre alkalmi darabokat viselhet.

A cipők mellett övek és táskák is elérhetőek lesznek 3 funkció szerint, hétköznapi, alkalmi és shopper vonalon.

A kiegészítők között a jellegzetes ékszerek is felragyognak: a fülbevalók és nyakláncok, melyek szettben vagy önmagukban is megállják a helyüket. Ezüstből, aranyból, valamint fehér- vagy rosé aranyból készültek. A REKAVAGO márka ikonikus formájából, az Alia masni inspirációjából született, végtelen jelet formázó ékszerek az Anna Zeibig Jewelry-vel kollaborációban készültek. A masni itt több mint divatelem: tökéletes romantikus ajándék is lehet, akár a végtelen szerelem vagy a végtelen szeretet, a végtelen számú jó élmény üzenetével.

Nem lehet nem ragaszkodni a REKAVAGO darabokhoz, ezt jól tudja, akinek van már a márkától kiegészítője vagy cipője, mert velük minden könnyeddé válik – egész nap gyönyörködtetnek látványukkal, ölelő biztonságukkal. Az új kollekció pedig újabb jó élményeket és érzéseket tartogat.

A REKAVAGO 2022-es tavaszi-nyári, alkalmi és esküvői cipő és kiegészítő kollekciója a www.rekavago.com oldalon található webshopban vásárolható meg.

A kampányról

Vágó Rékát és Hajdú Anettet régi ismeretség köti össze, ma már mindkét alkotó a MOME-n tanít. Anett, az ILLUSTRI Studio tulajdonosa, 2011-ben kiegészítő tervezőként végzett a MOME-n és többféle kötődése is van a divatszakmához. Eleinte különböző hazai brandeknek tervezett, majd divatillusztrátorként kezdett dolgozni a Marie Claire, illetve a Glamour magazinnak. Míg végül ez a tevékenység vette át a főszerepet a pályáján. Anett az oktatás révén is kapcsolódik a divathoz, de alkotóként is meghatározó számára a téma, csak úgy mint a figuralitás. 

A nevéhez kötődő ILLUSTRI Studio, műhely és galéria is egyben. A 2020-ban megnyílt stúdióban szabadon be lehet pillantani az alkotás folyamatába és meg is lehet vásárolni a grafikákat. Ezek egytől egyig autonóm alkotások, saját inspirációból készülnek és izgalmasan kapcsolódnak különféle stílusú otthonok berendezéséhez. 

A REKAVAGO-val való kollaborációból is – szó szerint – sokszínű alkotások készültek: a 6 darab kampánykép mindegyike egy – egy kifinomult stílusossággal ábrázolt élethelyzet, egy elérhető vágy, melyhez a legújabb cipőkollekció hat kiemelt darabja kötődik. A képek, amelyek közt kollázsok is megtalálhatóak, ezúttal kizárólag manuálisan készültek. Az alkotó ezeket digitalizálta, így születtek a képzőművészeti értékű, magas minőségű, papírra sokszorosított, művészi nyomatok.

"Rékával arra törekedtünk, hogy nagyon nyári, nagyon jó hangulatot közvetítsenek az
illusztrációk. Innen jöttek a helyszínválasztások is, mint a Balaton, a tenger, a Halászbástya, egy párizsi kávézó, vagy a múzeumi belsőtér. A képek geometriája, organikussága egyszerű, egyértelmű, azonban bizonyos részletekkel igyekeztünk valami finom sejtelmességet, többértelműséget is belevinni ezekbe a hangulatokba, amik középpontjában Réka cipői állnak"– mondja Hajdú Anett, designer.

A 2022-es tavaszi-nyári REKAVAGO kollekció kampányképei rendelésre elérhetőek lesznek A3-as, A4-es és A5-ös méretben Hajdú Anett webshopjában: https://hajduanett.com/shop Illetve az ILLUSTRI Studioban – 1137 Budapest, Katona József u. 22. – is megtekinthetőek.

REKAVAGO

www.rekavago.com

Hajdú Anett / ILLUSTRI Studio

www.hajduanett.com

1137 Budapest, Katona József u. 22.