Formabontó stílus és elegancia – a tökéletes ünnepi kiegészítő

2021. 28. 12., 11:44pm
A tökéletes ünnepi öltözet kiválasztása minden évben hatalmas kihívást jelent.

 

Anya - a kifinomult és elegáns nő - semmit sem szeret jobban, mint az időtálló darabokat. Apa a minőséget, a klasszikusokat és a nyugalmat értékeli.

A tinédzserek trendkövetőek, valami újat és formabontót szeretnének.

Legyen szó flitteres miniről, öltönyről, esetleg az ezek helyett viselt selyem pizsamáról, vagy az 1920-as éveket idéző tollas ruhákról, a CCC téli kollekciója bármelyik összeállításhoz tökéletes kiegészítőt kínál.

A merészebb vállalkozók magas sarkú szandálok, tűsarkú cipők és lakkozott mokaszinok, széles szárú csizmák, sőt, trapperek közül is válogathatnak.

Akár bakancsot is választhatnak, menő idén a fehér bakancs és a bokacsizma is.

Akik pedig sportos kiegészítőkkel szeretnék megtörni az esti öltözéket, azok megannyi tornacipő közül választhatják ki a szettjükhöz leginkább passzoló lábbelit.  

Az ünnepi viselet nem ismer határokat!

A kollekcióban megtalálható és a téli divatban abszolút domináns, lánccal kombinált steppelt kézitáskák, retró hangulatot idéző négyszögletes clutchok, a puha, ráncolt táskák és a mini méretű, geometrikus formájú gyöngyszemek is. Csodásan illeszkednek bármelyik ruha-cipő kombinációhoz.

A férfiak hanyag eleganciájához remekül illeszkedő tornacipőkkel dobhatják fel szerelésüket. A sportcipőt akár klasszikus oxfordra, de akár papucsra is cserélhetik. Egy jó öv pedig emeli outfit-jüket.

Függetlenül kortól és ízléstől, a CCC téli kollekciójának darabjai tökéletes ajándékötletként is szolgálnak a család és barátok számára, bármilyen alkalomra.