Fókuszban a jövő!

2021. 16. 11., 11:24pm
Tegyük együtt zöldebbé Budapestet és óvjuk meg a jövő számára!

 

A Menedzserek Országos Szövetsége és partnerei 2021. november 8-án a FŐKERT Zrt. közreműködésével 1200 fát ültettek el a II. kerületi Szépvölgyi kiserdőben. A terület a jövőben jelképesen a Menedzserszövetség Klímavédelmi Kiserdő nevet viseli.

Kapitány István

 

Az eseményt Őrsi Gergely polgármester úr nyitotta meg. Kapitány István, a Menedzserek Országos Szövetségének elnöke, Désirée Bonis holland nagykövet asszony és Zakar András a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. Főkert kertészeti divízió főigazgatójának hivatalos köszöntőit követően, együtt maguk is részt vettek a fák elültetésében.

A kezdeményezést a Menedzserszövetség 2021. február 18-án a Menedzserek a Társadalomért - Fókuszban a Jövő! Digitális konferenciáján hirdette meg és elindított egy adománygyűjtést. Célja, hogy 1000 fa elültetésével Budapestet élhetőbbé, zöldebbé tegye a jövő számára.  A konferencia teljes részvételi díját a szövetség az őszi faültetési akcióra ajánlotta fel.

Az adománygyűjtés az elmúlt 9 hónapban a Menedzserszövetség számos eseményén (Jövő Menedzsere Summer Party, JEEP Akusztik Piknik, Dutcham-el közös After Holiday Party & Golf Kupa) tovább folytatódott. Ennek köszönhetően, a szövetség most az eredeti célt messze túlszárnyalva, 1200 fát ültethetett el a Szépvölgyi kiserdőben tagjaival, támogatóival és partnerszervezeteivel közösen.

A Menedzserszövetség faültetési akciójában megközelítőleg 100 fő vett részt, köztük olyan multinacionális cégek vezetői is, mint az E.ON Hungária Zrt., Shell Hungary zRt., MetLife Magyarország, Knorr-Bremse Magyarország, a Foxconn csoport és a Fiat500, akik a program főtámogatói is voltak egyben. A faültető program szakmai támogatója a Water & Soil Kft.

 MENEDZSEREK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

Felelős vezetők egymásért, a társadalomért és a fenntartható jövőért

 A MENEDZSERSZÖVETSÉG KÜLDETÉSE

A képzett, felelős, tapasztalt menedzserek a fenntartható gazdaság és a jövő alappillérei. Tudásuk, tapasztalatuk, elkötelezettségük és felelősségvállalásuk a modern és sikeres társadalom formálója.

A 30 éves Menedzserszövetség küldetése a vezetők társadalmi és szakmai elismertségének, hírnevének és megbecsülésének erősítése, hozzájárulva sikerességükhöz, személyes fejlődésükhöz, életcéljaik eléréséhez és társadalmi szerepük kiteljesítéséhez. Kiemelt feladatának tartja, hogy felhívja a figyelmet a felsővezetők gazdasági életben betöltött fontos szerepére, amit a védjegy oltalom alatt álló Év Menedzsere díjak átadásával is támogat több, mint 25 éve. A Menedzserszövetség tagjainak aktivitására építve segíti a magyar gazdaság fejlődését, tudásuk megosztásával folyamatos, világszínvonalú vezető utánpótlást biztosít.

 A MENEDZSERSZÖVETSÉG TAGJAI

A Menedzserszövetség tagjai pozitív vezetői mintát mutatnak, tevékenyen vállalnak részt a fiatal menedzserek képzésében, az etikus vállalatvezetés elveinek népszerűsítésében, a tudásmegosztásban és a legjobbak elismerésében. Az üzleti szervezetek között egyedülálló módon a Szövetség tagjai a cégvezetők, akik elsősorban önmagukat, csak másodsorban vállalataikat képviselik. A tagok számára kiemelten fontos az értékteremtés a következő menedzser generáció számára, szinergia alapú tudásmegosztás az üzleti élet generációi között, és szerepvállalás a jövő menedzsereinek képzésében. Az elmúlt években jelentősen megnőtt a női és a fiatal vezetők aránya. A tagság létszáma meghaladja a 250 főt.

A Menedzserek Országos Szövetségének weboldala: https://menedzserek.hu