Finom, rózsás parfümök Anyák napjára 

2021. 28. 04., 10:10am
A májusra, az igazi tavaszra várva szeretjük, ha nyílnak a virágok, jó illatokat hoz a szél, a természet pedig vidám, harsány zöld színekben pompázik. És tudjuk, az első vasárnap az édesanyáké!

A májusra, az igazi tavaszra várva szeretjük, ha nyílnak a virágok, jó illatokat hoz a szél, a természet pedig vidám, harsány zöld színekben pompázik. És tudjuk, az első vasárnap az édesanyáké!

Szeretjük őket, mert örök kötelék fűz hozzájuk ezért ünnepeljük őket az év egy napján. S, ha már mi is anyák vagyunk, akkor értjük meg igazán gyerekeinkkel való kapcsolatunk jelentőségét. Nagymamaként meg pláne!

Sietünk virágot vinni, és meglepni valami széppel az édesanyákat, kinek – kinek lehetőségei szerint. Ám az ölelés jár mindenkor, az ajándékhoz, helyette is, és mindig! Már több mint egy éve sok - sok puszit, ölelést, szeretetünk kifejezéseit kihagytuk, de nem önként. A járványhelyzet mindent felülírt.

Idén már van egy kis szabadságunk, így az ölelés és a virág mellé itt egy illatajánló. Mert lássuk be, minden nő szereti a finom illatokat, amik megragyogtatják egyéniségüket. A három ajánlat különböző női típusoknak szól, ám közös bennük, hogy rózsát vagy bazsarózsát, gyümölcsöt tartalmaznak, a romantika, a lágy nőiség, a magabiztosság hordozói. A tavasz finom rózsaszínjében pompázik mindhárom illat, igazi ajándék!

Calvin Klein Eternity Eau Fresh

Gyümölcsös és vizes jegyekkel kísért, virágos illat. A jó szagú kertet idézi a zamatos körte gyümölcsös, a hozzá kapcsolódó ragyogó jázmin és a nőies bazsarózsa illata. Az alapban pedig az ámbra és a fa lágy jellege ad fiatalos, energikus töltöttséget a parfümnek.

Modern és könnyed, a virágoskertekben uralkodó frissesség és a tökéletes sima tenger ihlették. Illat az összetartozás, az együttlét, az örök szerelem és a spontán pillanatok kifejezésére.

Az üvegcse formája változatlan maradt a korábbi Eternity illatokhoz képest

 

HUGO BOSS ALIVE Eau de Toilette

Erőteljes illat virágos és fás jegyekkel, elegáns időtlen üvegcsében.

Te mitől érzed azt, hogy élsz? Minden nőnek megvan a saját válasza.  Az új illat arra kéri a nőket, hogy ünnepeljék az élet apró örömeit - egy kapcsolatot, a pozitivitás és a boldogság apró pillanataival. Illatban a könnyű és vibráló, lágy és finom jegyek  keverednek egymással, örömteli energiát hagyva maga után.

A pezsgő fejjegy a benne rejlő magnóliával, almával, citrusokkal valódi örömöt áraszt, míg a ragyogó sambac jázmin a virágos szívjegyben az illat nőiességét tárja fel. A kontrasztos alapjegy pedig a fás jegyeket zsályával és mohával egyesíti, ezzel az erőt kölcsönözve a kompozícióhoz.

A rózsaarany részletek ékszerként veszik körül az üveget, míg a finom rózsaszín illaton megcsillan a fény, ezzel is az Alive Eau de Toilette vidám természetét tükrözve. Mától kezdve mindig lesz oka az örömre. Az élet apró dolgai, egy friss szellő simítása az arcon, egy jó dal, ilyen apróság, Ennek az illatnak a viselése is egy ilyen öröm  aprósággá válik.

 

Chloé Chloé női Eau de Parfum

Virágos-púderes illat, romantikus nőknek, nappal és kivételes alkalmakkor is viselhető. Tele van féktelenséggel, játékossággal és érzékiséggel. Az olyan tökéletes nő stílus iránti érzékét fejezi ki, aki szereti a divatot, eleganciát és ötletességet.

Az orientális virágos illatot az ázsiai licsi, a finom bazsarózsa és a csodás frézia együttese adja. Hangsúlyos a továbbiakban a rózsa, a gyöngyvirág és a magnólia. Az együttes a virginiai boróka és a borostyán fanyarságával egészül ki.

Az illat luxus kivitelű üvegcséje a francia Chloé ruházati divatmárka tisztán elegáns lelkületét tükrözi - az üveg finoman pliszírozott és a kupak alatt lágy, rózsaszín, kézzel kötött masni díszíti.