Finom nőiesség és praktikum

2023. 07. 07., 11:44pm
A Celeni kollekció inspirációja a 70- es évek nyaralós időszakaiba repít minket vissza

 

A modern anyagok puhaságával és tapintásával a tervező szerette volna, ha erre az útra vele tartunk

“You are a woman, a mother, a sister and a daughter; dare to be yourself with Celeni.” („Te nő vagy, anya, nővér és lány; merj önmagad lenni Celenivel.”)

Cselényi Eszter - Celeni kollekciói a finom nőiesség és a praktikum hétköznapi összeegyeztetéséről szólnak. Szezononként megjelenő új kollekcióival mindig egy újonnan felfedezett magyar kincset használ inspirációnak a sajátos kabátok, ruhák, nadrágok és kiegészítők tervezésénél.

A márka egyedi méretre is készít ruhákat: a honlapon minden egyes Pre-order esetében fel veszi a kapcsolatot a jelentkezővel.

A hétköznapi viseleten kívül esküvői ruhák is elérhetőek a Celeni Wedding által, melyeket minden menyasszony egyedileg, Eszterrel közösen álmodhat meg.

Az egysoros blézer nőies, de mégis boyfriend formájával sugározza, hogy viselője komolyan gondolja az üzletet. Hozzá illő nadrággal célszerű kombinálni.

A pink maxiruha ropogós pamut puplin anyagból készült. Így igazán elegáns, de egyben vagány hatású is. Bár klasszikus ingruha, laza és egyben nőies.

 

Spanyolos inspirációjú fodros, elegáns dzseki. Rövidebb állású dereka és ovesrsize doboz fazonja teszi igazán vagánnyá. Remekül hordató akár szűkebb ruhákkal és szoknyákkal, nadrággal is. A susogós taft igazi nőiességet varázsol a kabátkával viselt szoknyának, a gumis derék pedig kényelmessé teszi.

 

A magas derekú midi szoknya magyar gyapjú keverékből, puha, babakék anyagból készült. Az A-vonalhoz széles derékpánt tartozik. Alakformáló, a puha hajtások és megkötős öv hangsúlyozza a derekat. A könnyű, selymes, chiffon georgettből készült ruha, retró mintája és puffos szabása játékos. A picit áttetsző anyagnak köszönhetően igazi kánikula ruha.

A klasszikus fehér blúz a barack pliszé betéttől lesz izgalmas, vagány és mindenkinek jól áll. Csak a fehér oldalt tűrd be és viseld szűk nadrággal.

 

A csillogó aszimmetrikus felső könnyed anyagból készül, magenta színű flitterekkel díszítve. Igazi, csodás darab!

 

Nagyon puha, high- tech, darázs mintájú fehér ruha, enyhén elasztikus anyagból. Nagyon nőies a megszabott fazon és a pörgős szoknya. Örök darab. Ajánlat: elasztikus öv.

 

Virágos midi ruha az idei kapszulakollekcióból. Hátrésze gumival behúzott, a spagetti pántokkal igazi nyári viselet. Celeni újragondolta egyik nagyon kedvelt fazonját, a mostani nyári kapszula kollekciójába. Az aszimmetrikus ruha a márka játékosságát, egyben eleganciáját mutatja. A finom selyemből készült  darabot a nyári trendek teszik különlegessé, mint a gumis derék kivágás és a pliszírozás.

 

A fehér menyasszonyi felsőt az ejtett vállú puffos ujjak és a fűzős záródás teszi igazán izgalmassá. Taftból készült, megtestesíti a márka játékos szemléletét, tökéletessé teszi a gyönyörű megjelenés. A hozzá választott Mély pink Duchess maxi szoknya stílusa annyira örök, hogy bármilyen másik felsővel párosíthatod. Különböző kiegészítőkkel kombinálva a kívánt stílushoz igazodik. Az oldalzsebek és az egyedi szín a modern, a széles öv  masnival pedig a nőies vonal.

Forrás: https://celeni.hu/collections/