Figyelemfelhívó design zoknik

2022. 27. 04., 10:21pm
Most éppen zokni! Mert JPG nincs híján a kreativitásnak, amivel - ez úttal is - jó ügy mellé állt.

 

Jean-Paul Gaultier& a Sidaction bemutat egy tudatos kampányt, hogy felemelje szavát a HIV fertőzött emberek negatív megkülönböztetése ellen és magára a betegségre is felhívja a figyelmet.

Sidaction x Jean-Paul Gaultier: egy új pár zokni, limitált kiadásban.

A 2022-es design-nal Maison Gaultier bemutat egy új pár zoknit, “Biztonságos szex mindörökké” elnevezéssel.

A lelkes divatrajongók bizonyára emlékeznek az 1996-os tavaszi-nyári kollekcióra, amely szlogenjét egy hálós, tetoválással díszített trikón jelenítette meg.  

 Ez a zokni annak a gondolatmenetnek a folytatása, Jean-Paul Gaultier által megalkotva. Az exkluzív darab online elérhető mindössze 22 euróért, a márka hivatalos honlapján.

A bevétel egészében a SIDACTION részesül, a HIV és az AIDS-el felvett harcuk segítésére.

"Az egyetlen, amit bánok? …hogy óvszert nem gyártottam. Pedig mindközül az a leggyönyörűbb viselet. Érezd jól magad, de védekezz!" -mondta Gaultier.

Az ukrán háború és a Covid krízis kitörése után elengedhetetlen a segítségnyújtás és a vírus elterjedésének megelőzése.

A francia Sidaction az 1994-es alapítása óta azért dolgozik, hogy összehozza a tudományos és a szociális szervezeteket. A Sidacion által összegyűjtött pénzt Franciaországban és szerte a világon élő HIV fertőzött, AIDS-ben szenvedő betegek életét segítő programok és szervezetek felkutatására és támogatására költik. A Sidaction az egyetlen olyan HIV/AIDS ellenes szervezet Franciaországban, amely a kutatást is aktívan segíti.

Gaultier a hírnevével támogatja a Sidaction küzdelmét. Tavaly a kék-fehér matrózcsíkos, csókos szájjal díszített u.n. mariniere” maszkok eladásával segítette a szervezetet.

A zoknik elérhetőek itt :https://fashion.jeanpaulgaultier.com/products/chaussettes-sidaction

Fotó Kredit: Nicolas Coulomb