Fergeteges családi hétvége

2023. 19. 11., 1:07pm
minden a gyerekekről és szüleikről fog szólni!

 

November 24-25-26-án a Budapest Arénában a BabaMama Expo és testvérrendezvénye, a KidExpo 120 kiállítóval, színes programokkal, sztáranyukák baba- és gyerek kollekciójával, értékes nyereményekkel és rengeteg játékkal várja a családokat.

Magyarország legnagyobb családi eseményére, melyet idén 15. alkalommal rendeznek meg, a belépés gyerekeknek ingyenes, a felnőttjegy pedig levásárolható az egyik legnagyobb játéküzletláncban.

A „BabaMama” a gyermektervezéstől a hároméves korig terjedő időszak legszélesebb téma- és termékválasztékával készül a fogadásotokra. A kiállítók legfrissebb termékújdonságai közül válogathattok és kedvezményesen vásárolhattok. Szakértőktől kaphattok személyre szabott tanácsokat a várandósság alatti étkezés és sportolás, szülés, bababiztonság, altatás, szoptatás, hozzátáplálás, mozgásfejlődés, babakocsiválasztás és még rengeteg más témakörben. 

Sztáranyukákkal idén sem csak a színpadi előadásokon és kerekasztal beszélgetéseken találkozhattok. Az eseményen mutatkozik be élőben Dallos Bogi és Puskás Peti varázslatos mesebeli erdőt ábrázoló mágnestapétája. A mágneses technológia segítségével interaktív módon cserélgethetőek a játékos, állatfigurás kiegészítők. Tücsivel és a kislányáról, Naráról elnevezett baba és gyerek kollekcióival, sőt személyesen vele is megismerkedhettek a helyszínen.

A rendezvény „babaváró” játékában egy szerencsés kismama 2 millió Ft értékű csomagot nyerhet, amiben a közös élet első évének legfontosabb kellékei találhatóak: babakocsi, bababútor, gyerekülés, 1 évre elegendő pelenka és még sok minden!

Már túl vagytok a babázáson, esetleg nagyobb tesók is vannak a családban? A KidExpón garantáltan jól fogja érezni magát a család apraja-nagyja! A gyerekeket – már másfél éves kortól – a legmenőbb és minden igényt kielégítő játékokkal berendezett játszóházak, kalandpark, arcfestés, életnagyságú mesehősök, utazó planetárium, karácsonyi kézműves foglalkozások várják.

A nagyobb gyerekeknek sípályával, játékkonzolokkal és temérdek olvasnivalóval, hangoskönyvekkel is készülnek. A környezettudatosság jegyében öko-játékok közül is szemezhettek, néhány szerencsés gyerkőc pedig az egész Arénát bejárhatja egy különleges „pizsama party” keretein belül. A szülők új ismereteket szerezhetnek például az ételintoleranciáról, a sport jótékony hatásairól és a szájápolásról, sőt, a neves szakemberekkel személyesen is konzultálhatnak. Az eseményről nem szabad távoznotok a profi fotós által készített karácsonyi családi kép nélkül, ami nem csak szép emlék, de nagyszerű ajándék lesz a Nagyszülőknek, rokonoknak is.

További részletekről a www.babamamaxpo.hu és a www.kidexpo.hu oldalakon tájékozódhattok. Érdemes előre regisztrálni, hiszen 20.000 Forint értékű játékvásárlási utalványokat vagy ausztriai családi hétvégét is nyerhettek! 

Irány november 24-25-26-én a Budapest Aréna!