Felszabadító kényelem

2018. 06. 04., 2:15pm
Varrás nélküli széleivel, szuper puha, mikroszálas anyagával és könnyű szivacspárnáival végre felszabadítja a nőket

Varrás nélküli széleivel, szuper puha, mikroszálas anyagával és könnyű szivacspárnáival végre felszabadítja a nőket a kényelmetlen melltartók szorításából: a sloggi nagy örömmel mutatta be innovatív Zero Feel melltartóját.

Ez végre mindenki számára elhozta a tökéletes, felszabadító kényelmet.

Az elmúlt évszázadokban a női fehérnemű rengeteg innováción ment keresztül, de a mai napig sok melltartó annyira nyomja a női testet, hogy levétel után piros nyomokat hagynak a bőrön. Sajnos minden nő számára ismert a téma, ugyanis ezek a fehérneműk természetellenes módon szorítják a női testet egy idealizált formába.

A Zero Feel melltartó elsőként hozza el a megoldást erre a problémára, kényelmet és biztos tartást nyújtva a mindennapokban.

A melltartókat elsőként a sloggi nagykövetei - Kiss Ramóna, Pintér Ada, Iszak Eszti, Szabó Hédi és Bolla Viki – próbálhatták ki egy exkluzív fotózás keretein belül Debreczeni Zita stúdiójában. Kezdésként a lányok megmutatták, hogy milyen nyomot hagynak a kényelmetlen melltartók a testen, majd saját stílusuk szerint mutatták be, hogy az új fehérnemű alkattól, mérettől és stílustól függetlenül, minden helyzetben szuper megoldást nyújt.

A sloggi innovatív melltartójának kiemelkedő sikerét legjobban az mutatja, hogy 2016-ban több, mint 1.75 millió darab került eladásra Japánban egy év leforgása alatt. 2018 márciusától végre Európa szerte is mindenki számára elhozza a tökéletes komfort érzését az anyaghasználatnak és a kiemelkedő technológiának köszönhetően.

De miben is rejlik különlegessége? Újonnan szabadalmaztatott technológiával, 40-tűs kötött anyagból készül, mely szuper puha és kényelmes fehérneműket eredményez. A 360 fokban rugalmas, különlegesen sima anyag és innovatív, varrás nélküli ponthegesztés - maximális mozgásszabadságot-, és abszolút láthatatlan megjelenést biztosít még a legszűkebb ruhák alatt is.

Nincs szorítás, nincs varrás vagy olyan címkék, melyek irritálnák a bőrt és nyomot hagynának rajta – a ZERO Feel nem ígér semmi extrát- csak a kivételesen könnyű, puha és rugalmas anyagot, és a tökéletes kényelem érzését.

Széles méret-, és fazon választékának köszönhetően szuperül kombinálható: XS-től egészen XL méretig elérhetőek mind sima szivacsos, mind push-upos verzióban. A klasszikus és az erősebb tavaszi színek kedvelői is garantáltan megtalálják a kedvencüket, ugyanis a kollekcióban megtalálható a fekete, a testszínű, a púder-, az erősebb rózsaszín, a kék és a sötétszürke is.

Az egyedi, felszabadító kényelem bemutatásakor a sloggi nagykövetek megosztották a személyes tapasztalataikat. Kiss Rami így foglalta össze a Zero Feel különlegességét – „…a dolog perverziója abban rejlik, hogy olyan érzés, mintha nem is lenne rajtam semmi.”

A kampány szlogenje is ezt mutatja: ’Unfasten Yourself’, vagyis most rajtatok a sor, itt az ideje, hogy Ti is felszabadítsátok magatokat a kényelmetlen melltartók szorításából!

sloggi:  sloggi® megteremti a valódi kényelem érzését a mindennapokra, a világon a legkönnyebben viselhető, innovatív fehérneműk formájában. Az 1979-es alapítás óta, a világ egyik vezető fehérnemű gyártó cége Európában, és a mai naptól kezdve teljesértékű kínálatot biztosít nők és férfiak számára szerte Európában és Ázsiában. Az anyavállalt, a Triumph 40.000 nagykereskedelmi fogyasztót szolgál ki, és adja el a termékeit közel 3600 értékesítési ponton, illetve online platformokon keresztül. A Triumph közel 30.000 embert foglalkoztat, és 1.57 milliárd svájci frank bevételt termel (2015). www.sloggi.com/hu