Felejts el mindent, amit eddig tudtál a Le Male-ről!

2023. 19. 09., 1:25pm
Megérkezett a legújabb üdvöske, a rakoncátlanul szemérmetlen Le male Elixir

 

A viharos tenger látványa. Egy hajó veszélyben. A fedélzet tele vonzó tengerészekkel. Köztük egy tetovált matróz veszi át a vezetést.

A sós tenger ragyogó bőrű vezére, kinek kiléte ez idáig ismeretlen maradt. Az új Male karakter nem más, mint a tüzes tekintetű brazil modell, Raphael Diogo, aki felbukkal a Gaultier Divine kampányfilmben is: https://www.youtube.com/watch?v=fDrCCj2UCaw

A csodálatos Gaultier Divine szexi tengerész párja. a Le Male Elixir Eau de Parfum

Legyen földön vagy vízen, ennek a sármnak senki sem tud ellenállni.

Matrózegyenruhában sétál, szinte lángol a férfiasságtól és hagyja, hogy izzó, aranyló, izmos felsőteste elénk táruljon. Gaultier ábrándozott egy ilyen verzióról, amelyben újra gondolhatta a jól ismert fémdobozt: nevével díszítve, finom borostyánsárgával és előkelő arannyal bevont kiadás.

Jean Paul Gaultier legújabb tengerésze a Le Male Elixir Eau de Parfum valódi hőhullámot okoz megjelenésével. Illata olyan intenzív és szexi, hogy még az arany is megolvad csodásan kidolgozott felsőtestén. A horizont homályosodik, az érzékek elszabadulnak és lángra kap a vágy...

Arany konzervdoboz

A jólismert konzervdobozt idéző csomagolás tökéletesen kifejezi a legújabb Gaultier férfi illat forróságát és karizmáját. Megmunkált fém stílusos arannyal és borostyánnal csíkozva. Az értékes illat szinte forr benne.

Káprázatos illatüveg

Csodáld meg a tengerész arannyal csíkozott izmos felsőtestét! A matrózing alatt rejlő illatból csak úgy árad az erotika. 

Fás, aromás, borostyános illatjegyek
Elég egyetlen tüzes csepp ebből az ellenállhatatlan illatból és érzékeid azonnal felébrednek. Lángoló érzékiség. Intenzív, forró bőr. Napfényes trópusi tonkabab és levendula. Csábító benzoin, friss menta és bergamott... Elolvadsz a vágytól...

Illatcsalád: ámbrás-aromás
Fejjegy: tonkabab
Szívjegy: levendula
Alapjegy: benzoin

A szikrázó bőrön jól érvényesül az aromás-fás, ámbrás illat. Meleg intenzitás árad a finoman szúrós, friss mentából és az összetéveszthetetlen tonkababból. Ez az elegy lángra lobbantja az érzékeket, melyet finoman mozdítanak tovább a levendula és a benzoin érzéki akkordjai.

Szabad, mint a tenger, melynek érintése finoman érződik a bőrön.

Le Male Elixir: az élvezet bájitala, az érzékek rabul ejtője.

Terméklink: https://www.douglas.hu/p/jean-paul-gaultier-jean-paul-gaultier-le-male-elixir-1092117?number=1092116

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.

Elérhető: 2023. szeptembertől

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, valamint webshopjaikban