Feledhetetlen este a hagyományt követve

2023. 17. 10., 10:12pm
Hírességek és a divatszakma nagy nevei találkoztak az OPERA Model’s Night-on

 

A Sfinx Gin & Wine Bar adott otthont az OPERA Gin támogatásával szervezett első budapesti Model’s Night eseménynek. A 2000-es évek modellbulijainak hagyományát felélesztő OPERA Model’s Night eseményen a divatszakmában dolgozó ikonikus szereplők – modellek, bookerek, stylistok, fotósok, divattervezők, sminkesek és fodrászok – ünnepelték együtt a hazai divat feledhetetlen pillanatait.

A magyar divatszakma meghatározó korszakai által inspirált OPERA koktélok és az italokat kísérő falatok mellé

Myra Monoka és a Sfinx rezidens lemezlovasa, DJ lleo szolgáltatta a zenei aláfestést.

Győrfi Pál a közelmúlt modelljeivel

Az OPERA Model’s Night vendégei között olyan hírességek is feltűntek, mint Debreczeni Zita, Gianni Annoni, Osvárt Andrea, Noszály Sándor, Beszeda Gábor és Győrfi Pál.

Lakatos Márk

A divatszakma jól ismet alakjai, mint Lakatos Márk, Merő Péter, Maár Róbert és Cseh Zsuzsanna is megjelentek az esten.  A házigazdák célja a 90-es és 2000-es évek hangulatának megidézése volt, egy olyan "modellbuli" szervezése, amelyre Magyarországon példa alig akadt.

A modell- és divatszakma nagyjai és barátaik átélhették ezt az élményt, miközben a Sfinx személyzete mind gasztronómiai, mind mixológiai értelemben új perspektívát nyitott számukra.

Az OPERA Gin Budapest és a Sfinx Gin & Wine Bar Dámosy Bálint alapító és ginkovács munkájának eredményeként 2018-ban megszületett Magyarország első igazi gin-lepárlója, az OPERA Gin Budapest. Az első pillanattól kezdve egyértelmű volt a küldetés: a legmagasabb minőség elérése a gin eredetének megtagadása nélkül. Ezért az OPERA gin nemcsak a London Dry Gin szabványainak felel meg, hanem a hagyományos és nemes magyar ízeket is megidézi.

A kézműves gin, sorozatban nyert nemzetközi díjaival, igazi siker-sztori a magyar italkultúrában.

2020 év végén megnyitotta kapuit az OPERA Gin flagship bárja, a Sfinx Gin & Wine Bar, Budapest legszebb sugárútján, az Andrássy úton. A bár mindenből a legjobbat nyújtja, a díjnyertes OPERA gin alapú koktélok mellett a főváros legegyedibb borszelekciója és a Coffee42 specialitásai közül választhatnak a vendégek.