Fedezd fel a nyári kollekciót!

2022. 07. 06., 9:24am
Megérkezett a csodálatos hajkefék nyári termékcsoportja. Ismerd meg és vidd magaddal, hogy nyaraláskor is tökéletesre tudd fésülni a hajad!

 

Tangle Teezer Large Wet Detangler Bubble Gum

A Large Wet Detangler hajkefe kellemes pasztell Bubble Gum árnyalatával garantáltan feldobja a fésülködés pillanatait. Szuper nagy méret a szuper hatásért - ez a tökéletes gubancbontó hajkefe a sűrű, göndör és hosszú hajhoz.

Használd a kondicionáló termékek nedves hajon való eloszlatásához vagy a hajmosás utáni kibontáshoz. A kétrétegű fogak gyengéden, mégis hatékonyan haladnak végig a sérülékeny nedves hajon, a haj védelmét és a töredezés minimálisra csökkentését szem előtt tartva.

A speciálisan kialakított nyél pedig gondoskodik arról, hogy a hajkefe a rutinod során végig stabilan a kezedben maradjon.

Tangle Teezer Mini Wet Detangler Green Lizard

A nyár elengedhetetlen kiegészítője ez a ragyogó zöld árnyalatú Mini Wet Detangler hajkefe, ami a Wet Detangler mini verziója. Kis mérete azonban ne tévesszen meg! A 325 darab, kétrétegű fogazatának köszönhetően gyengéden mégis hatékonyan fésüli ki a törékeny, vizes hajat. Ezáltal óvja a haj szerkezetét és a haj töredezésének mértéke is csökken.

Táskabarát mérete révén pedig könnyedén magaddal viheted, így a törékeny, nedves hajkorona biztos kezekben lesz még a medence partján is. Speciális kialakítása könnyed alkalmazást biztosít, így hamar hajápolási rutinod részévé válik. Minden hajtípus számára ideális.

Tangle Teezer Original Pink Vibes

A többszörösen díjnyertes Tangle Teezer Original hajkefe egy elragadó pasztell rózsaszín árnyalatban tért vissza a nyárra.

Kétfázisú fogainak köszönhetően nem húzza a hajat, fájdalom- és töredezés mentes fésülködést tesz lehetővé, miközben a haj számára puha, selymes és fényes végeredményt nyújt.

Amíg a hosszú fogak kibontják a gubancokat, addig a rövidek simává varázsolják a kutikulát. Használhatod nedves és száraz hajon is!

Tangle Teezer Mini Original Papaya Salad

Egy igazán egzotikus színben szerezheted be idén a Tangle Teezer Mini Original hajkefét! A mérete ne tévesszen meg, hiszen ugyanolyan hatékony a gubancok kibontásában, mint a normál hajkefék.

Táskabarát mérete miatt tökéletesen illeszkedik a gyerekek kis kezéhez is. A kétfázisú fogazatának köszönhetően pedig fájdalommentesen bontja ki a hajból a gubancokat. Alkalmazható nedves és száraz hajon is.

Tangle Teezer Compact Styler Baby Shades

Ki tudna ellenállni ennek a mesés színösszeállításnak? A Tangle Teezer Compact Styler Baby Shades hajkefe a kézitáskák elengedhetetlen darabja!

Táskabarát kialakításának köszönhetően a Compact Stlyer-t mindig magaddal viheted. Az egyedi kétfázisú fogtechnológiának köszönhetően a fésülködés sosem volt még ennyire egyszerű. A hosszabb fogak segítenek megszabadulni a gubancoktól, míg a rövidek a haj kutikuláját simítják le, a fényes végeredmény érdekében.

Tangle Teezer Pink Embrace Tupírfésű

A Tangle Teezer Tupírfésű vibráló pink és fekete színével igazi nagy dobás! Egy volumennövelő hajkefe, amely minden hajtípusnak és hajhossznak magasságot, textúráltságot és hosszan tartó volument kölcsönöz.

Használatával a tupírozás gyorsabb és könnyebb. Gyengéden bánik a hajjal, minimalizálva a sérüléseket. Hajkímélő, mert a fogak egészen mélyre hatolnak a leválasztott szakaszokba anélkül, hogy a hajszálakhoz tapadna, amely könnyebbséget okoz a tupír eltávolításánál. Használhatod akár minden nap, ha egy kis volument kölcsönöznél a hajkoronádnak, de akár olyan alkalmakra is, amikor egy igazi "hűha" érzést szeretnél elérni.

A Tangle Teezer hajkefe márka tehát hat újdonsággal bővül idén nyáron a Rossmann drogériákban és a webshopon.

A márkától megszokhattuk a legújabb trendszíneket, izgalmas mintázatokat, de akár funkciójában is megújul egy-egy termék.