Fashion show és díjak

2022. 11. 11., 11:34pm
A Fashion Diffusion Hungary harmadik nagyszabású bemutatója

 

A Fashion Street által is támogatott nagyszabású rendezvényen négy kategóriában hirdetett nyertest a közönség és a szakmai zsűri.

Az est háziasszonya Köllő Babett volt. Kállay Saunders András, Hadas Alfréd és Becca fellépése pedig emelte az esemény fényét.

A szakmai zsűrit Benczik Judit, Cserjés Csaba és Kiss Márk alkotta. Ezekre lehetett pályázni:

  • Az év női modellje
  • Az év férfi modellje
  • Az év tervezője START kategóriában
  • Az év tervezője JUNIOR kategóriában
  • Az év tervezője SENIOR kategóriában

Felvonuló tervezők:

Andrea Zimits, a VHR, a Delka Bag, a Petite Anita Janik, a VIA made, a SUZA, a Lise the brand, a Silkwood Design, az OBALOGH, a BJTSNDRS, az Eacre, a Virág Anna, a TANCZOS, a DORUSH, Dobi Vanda, a Donna, Margaret Fenzy, Cango & Rinaldi, Pakamé és Oh My Pearl, a versenyben pedig a BeDffrnt, a Da’Marco, a Violinda és a Charmina is megmérettette magát.

A kifutón Andrea Zimits, a VHR, a Delka Bag, a Petite Anita Janik, a VIA made, a SUZA, a Lise the brand, a Silkwood Design, az OBALOGH, a BJTSNDRS, az Eacre, a Virág Anna, a TANCZOS, a DORUSH, Dobi Vanda, a Donna, Margaret Fenzy, Cango & Rinaldi, Pakamé és Ohmypearl kreációi vonulnak, a versenyben pedig a BeDffrnt, a Da’Marco, a Violinda és a Charmina is megméretteti magát.

Az év tervezője START kategóriában a Margaret Fenzy lett. Szívesen használja a színeket, akár pasztell, akár erőteljesebb árnyalatokról van szó. Ezzel és a női alak sokféleségét szem előtt tartva ajánlja ruháit mind hétköznapokra, mind alkalmakra. A fotón: Tóth anita Zsanett és Margaret Fenzy, melletük egy Fenzy modell

A Senior díj nyertese Tánczos Anita. 2007-ben alapított márkája a kifinomult, modernizált luxust képviseli. Stílusa könnyed, elegáns, a kivitelezés kiváló, amely magas szintű tapasztalatának köszönhető.

 

Pécsi Viola a Via Made tervezőjének mottója ez: „A stílus hatalom, erő, ami Benned van”. Gyermekkori álma, hogy létrehozzon egy sportosan elegáns termékcsoportot

by Freelusion Donna Divat: Szabó Ilona kiskorától fogva szabálykerülő, amit a fejébe vett, azt mindig végig vitte. Egy olyan elfogadó és tudatmódosító brand volt az álma, ami sutba dobja a társadalmi elvárásokat és normákat, inkább a személyiséget fejezi ki, tértől, időtől, akadályoktól és szabályoktól függetlenül.

Dobi Vanda stílusa játékos, extravagáns és fiatalos. Saját grafikáival díszíti kollekcióját, megmutatva a benne lakozó művészt.

Surányi Dórát a divatban és a művészetekben leginkább a társadalmi témák feldolgozásai inspirálják. Szerinte az emberi psziché rengeteg dologra képes minden értelemben. Ez adta az ihletet Nystagmus kollekciójához. Témája a rezgő látászavar, felhívva a figyelmet a társadalmi elnyomásból kialakuló pszichés szorongásra.

Páncsity Kata a Pakamé márka megalkotója. Pakamé: Amikor az előkelő és extravagáns nők egyetlen letisztult és egyszerű ruhában egyesülnek. Hozz életet ebbe a tökéletes harmóniába!

Andrea Zimits – színek, formák, szokatlan csodák.  Szereti a régi gobelineket, meg az annak megfelelő mintákat alkalmazni. Munkáival a slow irányvonalát követi. A kék és a zöld szín gyönyörű együtt. Hinnéd, de télen is lehet színesben járni!

Petite / Anita Janik – a kicsi szép. Ennek jegyében készülnek öltözékei, az átlag női magasságot figyelembe véve, de többnyire annál alacsonyabb méretre tervez.

Kálmán Szilvia Silkwood Design – a táskák legújabb generációja készül fából. Különlegességük, hogy megismételhetetlenek, egyediek. Új stílus: harmónia a természettel.

Varga Rákhel VHR márka: Táskák, kiegészítők és egyedi tervezésű ruhákat készítünk fenntartható módon.

Kecskeméthy Zsuzsanna - SUZA márka: a női finomság jegyében tervez

 

 

Túri Glória Oh My Pearl: Ma már az ún. ,,PearlGirlök" érzései, sikertörténetei, szerelmei, gondolkodásmódjuk köszönnek vissza a darabokban. Minden egyes darab egy életérzés.

Balogh Orsolya Obalogh márka: különleges, nőies. Franciás hatások rajzolódnak ki stílusában.

Kiss Egedi Adél és Kiss Pál Delka Bag Készülek új fazonnal, extrább, csajos táskákkal, Basic hátizsákokkal, stylist táskákkal, mindezt teljesen új szín összeállításokban.

Csabai Erika Eacre márka: a könnyű anyagok, a lebegés, a finom elegancia jellemzik. A szatén, a selyem hangsúlyozza a női vonalakat, a könnyed, szellő lebbentett ruhák ezt tovább emelik.

Ez nem csupán egy divatbemutató volt: ez több annál!