Fantasztikus sikerrel indult a Hans Zimmer Live - Europe Tour 2022

2022. 23. 03., 9:30pm
Hans Zimmer, az OSCAR®, a Golden Globe és a Grammy-díjas zeneszerző, 2022. március 11-én kezdte meg európai turnéját.

 


Óriási siker volt a kezdő koncert Hamburgban a Barclays Arénában.

A próbák február elején kezdődtek Los Angelesben, Odesszában, Essenben és Berlinben. A filmzene rock sztárja végre visszatért a nagy show színpadra. A rajongói 16 országban és 29 városban várják türelmetlenül a fantasztikus koncertet Hans Zimmer saját zenekarával és több mint 130 zenésszel.

Ez az első ilyen nagyszabású arénás nemzetközi turné a járvány kezdete óta. Hans Zimmer Live 2022. április 11-én este 8 órakor kerül bemutatásra a Budapest Sportarénában is. 

Az új produkciónak a megtervezéséhez Hans Zimmer bevonta a legkiválóbb kreatív elméket az amerikai show bizniszből. Így John Featherstone világítástervezőt, aki számos nemzetközi rock és pop turnén dolgozott már. A híres Derek McLanet, akinek legutóbbi munkái közé tartozik a Broadway „Moulin Rouge” című musical, és aki a színpad tervezésért, színpadképért volt felelős. Illetve egy másik Broadway-rendezőt: Peter Nigrinit /„MJ the Musical”/– aki a háttérvetítést tervezte. Barry Lather koreográfus irányítja a nyolctagú táncegyüttest és gondoskodik arról, hogy a Hans Zimmer koncert valódi show-műsorrá váljon A koncertturné, a színház és az opera legjobb eszközeit és technikáit ötvözve igazán egyedi élményt biztosítanak.

Jegyek a magyar koncertre: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/hans-zimmer-live-europe-tour-2022-budapest-papp-laszlo-sportarena-563585/event.html

A koncert szervezői a Green Stage Production.
A Green Stage Production mottója:"Földünk védelme tudatos célunk, ezért minden általunk megrendezésre kerülő koncert, előadás megvalósításához szükséges energiafelhasználás adataiból kiszámítjuk az adott események ökológiai lábnyomát, hogy ezen számítások eredményeként annyi fát ültessünk hazánkban, amely a keletkezett ökológiai lábnyomot ellensúlyozni képes".
Odesszai Opera Orchestra & Friends
Az Odesszai Opera Orchestra & Friends-t jelenleg Európa minden tájáról érkező zenésztársak támogatják, akik a turné idejére együtt vállalnak szolidaritást, a barátságot és a békésséget az együttélés szimbólumaként

FotoCredit: Frank Embacher