FFDP és a Hollywood Undead

2021. 15. 12., 9:04pm
A Hollywood Undead lép fel a Five Finger Death Punch előtt Budapesten!

 

Örömmel jelentik be a szervezők, hogy a hazánkban is rendkívül népszerű  nu metál banda, a Hollywood Undead lesz a Five Finger Death Punch előzenekara 2022. július 5-én a Budapest Arénéban!

A 2005-ben alakult zenekar eddig közel 40 millió albumot adott el világszerte, utolsó lemezük, a New Empire vol. 2 tavaly decemberben jelent meg.

Sikeres albumaik mellett vérbeli koncertzenekarról van szó, amikor csak tehetik, turnéra indulnak, akár önállóan, akár mások társaságában.

A folyamatosan együtt lógó kölyökcsapat mostanra már az egyik legnépszerűbb rock bandává vált, több mint 10 milliárdos streaming hallgatottsággal és havonta átlagosan 3 milliós Spotify hallgatótáborral.

Most nyáron a FFDP elő zenekaraként ad koncertet.

Amióta az egyik legismertebb névvé vált, a FIVE FINGER DEATH PUNCH az összes jelentős fesztiválon játszott már, és teltházas arénakoncerteket adott szerte a világban.

Debütáló albumuk, a The Way of the Fist 2007-es megjelenése óta a banda hat lemezt adott ki, amelyek mindegyike RIAA arany vagy platina minősítést szerzett. Ezen felül a FIVE FINGER DEATH PUNCH számos amerikai és nemzetközi díjat és kitüntetést is kapott az elmúlt évtizedben.

Legutóbbi anyaguk, az F8 a világ számos rock listáján az első helyen debütált, és Top 10-be került az eladási listákon többek között az Egyesült Államokban, Ausztriában, Ausztráliában, Kanadában, Finnországban, Németországban, Svédországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban is.

A budapesti koncertre jegyek a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül még kaphatóak.

További infó:

www.livenation.hu

www.funcode.hu

FIVE FINGER DEATH PUNCH:

TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK | YOUTUBE | SPOTIFY | APPLE MUSIC| WEBSITE