Ezt vedd meg az új konyhádba!

2022. 28. 01., 8:51pm
Az ezerarcú olasz konyhadesign remekei, egyedi gyártású elszívók, asztali komposztáló és otthon felújítási támogatás is vár az áprilisi Konyhakiállításon az Arénában!

 

Szeress bele az új konyhádba!

Az elmúlt két évben több tényező is kedvezően hatott a hazai konyhai piacra, ennek eredménye pedig az idei Konyhakiállításon is szemmel látható lesz. A kényszerű bezártság miatt sokan hoztak előre későbbre tervezett felújítást, beruházást. Többet foglalkozunk otthonunk átalakításával, és többet költünk konyhai termékekre is. A tavaly bevezetett és már csak 2022 végéig elérhető otthon felújítási támogatás is ráerősített erre a tendenciára. Ennek köszönhetően akár fél áron juthatunk új konyhához.

Mindezek hatására az idei Konyhakiállításon minden korábbinál több konyhabútor gyártó és forgalmazó, valamint számos új konyhagép márka mutatkozik be. Várunk április 22-23-24-én a Budapest Arénában!

Forradalmi újdonságok a Miele műhelyéből

A Miele nem csupán klasszikus darabjaival, de legfrissebb újdonságaival és izgalmas programokkal is vár az idei Konyhakiállításon. A Nagyszínpad új névadó szponzoraként főzőbemutatókkal és kerekasztal beszélgetéssel szórakoztat majd, a Miele standon pedig innovatív főzőlapjukat, elszívójukat és hűtőiket fedezheted fel közelebbről. Készülj fel cikkünkkel a találkozásra!

Az ezerarcú olasz konyhadesign esszenciája

Az olasz Lube sokoldalú, egyéni igények szerint alakítható, prémium kivitelezésű és letisztult vonalvezetésű konyhabútorait a Konyhasziget jóvoltából találhatod meg az idei Konyhakiállításon. Tarts velünk, és meríts ihletet az olasz design utánozhatatlan szépségéből: ismerd meg a Lube lélegzetelállító kollekcióit!

Hogyan csökkenthető a kidobásra szánt ételhulladék mennyisége?

Magyarországon először mutatkozik be a Konyhakiállításon élőben a Sage elektromos otthoni komposztálója, a FoodCycler. A forradalmi eszközzel villámgyorsan feldolgozhatod az otthon keletkező, szerves hulladék jelentős részét, amivel nem csupán magadnak, de a környezetednek is jót teszel. Pillants be egy fenntarthatóbb jövőbe blogposztunkkal!

Az otthonfelújítási támogatásról dióhéjban 

Az elmúlt években számtalan lehetőség nyílt meg a családok előtt, melyekkel mérsékelhetik lakás felújítási költségeiket és kockázataikat. Cikkünkben vendégszerzőnk, Szalai Dávid, a SELL Magazin szakértője segít eligazodni az otthon felújítási támogatással kapcsolatos kérdések erdejében, mely jelenlegi formájában idén érhető el utoljára.

Teljesen egyedi, személyre szabható elszívók a Konyhakiállításon

Lehet süllyesztett, elrejthető, visszafogott vagy látványos, a modern kor kutatás-fejlesztési vívmányai lehetővé teszik, hogy ezen a téren se kelljen többé kompromisszumot kötnöd. Egyedi, személyre szabható és megrendelésre gyártott elszívóival a Pando minden igényedről gondoskodik, melyet új partnerünknek, az Operisnek köszönhetően a Konyhakiállításon is megcsodálhatsz. Tudj meg többet friss blogposztunkból!

 

Ne maradj le a konyhák világát érintő újdonságokról - látogass el a Konyhakiállításra, ahol a piacvezető márkák mellett a magyar gasztro-szcéna közkedvelt arcai vezetnek be a sütés-főzés és a profi eszközhasználat világába a Miele Nagyszínpadon! Sőt, az álomkonyhádat is megnyerheted az N’Kara felajánlásával!

Konyhakiállítás
Instagram

Konyhakiállítás 2022
esemény