Ezoterikus karácsonyi fesztivál

2018. 23. 11., 4:15pm
Mottó: A tudatalatti hatalma. Huszonkét esztendő telt el a kezdetektől, amikor is minden karácsonyhoz közeledve megrendezésre került a Természetgyógyász Magazin ezoterikus és szakmai fesztiválja.

Mottó: A tudatalatti hatalma. Huszonkét esztendő telt el a kezdetektől, amikor is minden karácsonyhoz közeledve megrendezésre került a Természetgyógyász Magazin ezoterikus és szakmai fesztiválja.

Az évek során a programok színesedtek és gazdagodtak, a konferenciaközpont egyre több termében lettek látogathatók a különböző, szimultán zajló tartalmas programok. Mint mindig, idén is egy napon át hallhatnak előadásokat a látogatók az ezotériáról, a természetgyógyászat és az alternatív orvoslás legújabb eredményeiről.

Természetesen ez évben is újdonságokat hoz rendezvényi napunk, úgy az ezoterikus, mint a természetgyógyászati, valamint a művészeti előadások, bemutatók terén.

A teljes program és egyéb fontos információk az alábbi linkeken olvashatók:

http://tgy-magazin.hu/hirek/termeszetgyogyasz-magazin-xxii-ezoterikus-karacsonyi-fesztivalja

https://www.facebook.com/events/968295053368459/

Időpont: 2018. december 2., vasárnap, 9.00-től 19.00 óráig

Helyszín: Villányi úti Konferenciaközpont, Budapest XI., Villányi út 11–13.

Ezoterikus és természetgyógyászati előadások * Művészeti programok * Ingyenes állapotfelmérés, tanácsadás * Biobüfé * Kiállítások * Vásár

Jegyek:  

• elővételben olcsóbban(!) a Természetgyógyász Magazin Szerkesztőségében, a www.jegy.hu és a www.jegymester.hu oldalakon

normál: 4500 Ft

nyugdíjasoknak, tanulóknak (igazolványokat kérjük felmutatni): 3800 Ft

Aki a szerkesztőségben vásárolja meg a jegyét, és feliratkozik a hírlevélre, a Természetgyógyász Magazin régi lapszámaiból válogathat.

• a helyszínen (csak a rendezvény napján):

teljes árú: 5500 Ft

nyugdíjasoknak, tanulóknak (igazolványokat kérjük felmutatni): 4500 Ft

• 14 órától, a helyszínen mindenkinek: 3500 Ft

A vidékiek telefonon vagy e-mailen történő feliratkozása a szerkesztőségben elővételnek számít
!