Ezeket válaszd!

2017. 03. 12., 7:47pm
Az őszi trend a smink terén is váltott. Arc, szem és köröm harmonikus egységet alkot, illik egymáshoz egy alapszín megválasztásával.

Az őszi trend a smink terén is váltott. Arc, szem és köröm harmonikus egységet alkot, illik egymáshoz egy alapszín megválasztásával. Akár nappalra – ekkor kevesebbet, akár estére – ekkor többet vigyünk föl a festékekből, most ezek a tónusok az irányadóak!

Csokoládé 
A barna szín csokoládé árnyalata igazán megnyugtató, viselőjének harmonikus megjelenést kölcsönöz. Viselj barnát, ha fontos üzleti prezentációra készülsz, ahol jó benyomást kell keltened, de akkor is, ha egy kis luxusra vágysz! Bátran kombináld arany színnel a sminkedben! Ha egy kicsit visszafogottabb arcdekorációra vágysz, akkor a klasszikus füstös szemet készítsd el a barna szemhéjfestékkel.

Elegáns szilva 
Ez a tisztelet, az elegancia és a kifinomultság színe. A lila remek választás üzleti és hivatalos alkalmakra. A szín szilva árnyalata jól mutat világoskék szemek kontrasztjaként, kiemelve annak színét. Viszont a sötét, szem alatti karikák nem alkotnak jó kompozíciót a lila árnyalataival, tehát figyeljünk, amikor használjuk. Jól jön a korrektor minden esetben. A szilva hamvasságát visszaadhatjuk nagyon pici fehér vagy testszínű szemhéjpúderrel, amit a szemöldök alá alig érintéssel viszünk föl.

Farmer kék 
A szabadság és a harmónia színe, ellazítja az elmét – csak nézz fel az égre! Idén a kék az új fekete, használd bátran helyette! A felső szemhéjakon felderíti a szemeket. A belső szemzugokban világosabb kéket, vagy fehéret alkalmazzunk, nyitottabbá teszi a tekintetet. A szempillákat is lehet kékre festeni! Jöjjön a kék, kivéve, ha szemed zöld! Ámbár akkor is ügyesen be lehet csempészni a sminkbe.

Tippek és forrás: Avon