Ezek a készülékek lehetnek a 2024-es év legjobbjai

2024. 26. 01., 11:37am
Média tesztek és besorolások

 

White Terra Machine

A SodaStream fontos elismeréseket gyűjtött be

Három nagy múltú médium is beválasztotta a legjobbak közé a SodaStream vadonatúj szénsavasító készülékeit arra a listára, amelyen a 2024-es esztendő legjobbjait gyűjtötték össze. „A SodaStream számára fontos elismerés, ha a teljesen új fejlesztésű készülékei is elnyeri a szakértők tetszését. Ezeket az új generációs készülékek már Magyarországon is elérhetőek” – emelte ki Széll-Szőke Krisztina, a SodaStream termékmenedzsere.

A CNN online hírportáljának szerkesztősége több hónapot töltött szénsavasító gépek tesztelésével és ennek nyomán, 11 darab készülék közül a SodaStream újdonságát, a Terra szénsavasítóját választotta a legjobbnak.1 „Ez a készülék megfelelő egyensúlyt teremt az ár és az általa nyújtott teljesítmény között. Intuitív kialakításával és kis méretével gond nélkül elfér egy bárpult, vagy a konyhapult tetején” - emelte ki a neves médium értékelésében a készülékkel kapcsolatban. A CNN.com mindemellett dicsérte e gép egyszerű kezelhetőségét is.

A New York Times is közzétette a szénsavasító készülékkel kapcsolatos tapasztalatait. A médium online kiadásának2 szerkesztősége rendkívül széleskörű tesztelést hajtott végre, ugyanis az újságírók legalább 26 darab ilyen készüléket próbáltak ki. Ennek során „Szintén nagyszerű” jelöléssel illették a SodaStream másik újdonságát, az ART-ot, amellyel kapcsolatban kiemelték, hogy a készülék retró megjelenéssel büszkélkedhet, ami az elegáns fémes felületeknek, valamint a krómszerű fényezéssel ellátott szénsavasító karnak köszönhető. A SodaStream szénsavasítója így túl mutat a funkcionalitáson, hiszen akár stílusos kiegészítője is lehet egy otthonnak.

Az egyik legismertebb lifestyle tematikájú magazin, a Good Housekeeping3 ugyancsak átfogó tesztet készített a szénsavasítók terén. A SodaStream két készülékkel, a Terrával, valamint az ART-tal is bekerült a Top5-be. A szerkesztők a „legcsendesebb” szénsavasítóként határozták meg a SodaStream újdonságát, az ART-ot pedig egyenesen a prémium készülékek közé sorolták.

A SodaStream vadonatúj készülékei tavaly novemberben érkeztek meg Magyarországra. A Terra háromféle – piros, fehér és fekete – színben érhető el. A kínálat részét képezi továbbá egy fekete színű, immáron elektronikus szénsavasító rendszerrel rendelkező Terra is. Az ART pedig egyelőre egyféle, fekete színben kapható a hazai piacon.

SodaStream_Art 

„Mindkét típus már az új, úgynevezett Quick Connect rendszerrel van felszerelve, ami lehetővé teszi a szénsavasító patron csavarozás nélküli, gyors rögzítését” – tette hozzá a SodaStream termékmenedzsere.