Ez most nekünk szól

2020. 04. 05., 7:30pm
Ezt a levelet az Inglot márkától küldték, és úgy érzem meg kell osztanom a vásárló közönséggel is. Ajánlom figyelmetekbe!

Ezt a levelet az Inglot márkától küldték, és úgy érzem meg kell osztanom a vásárló közönséggel is. Ajánlom figyelmetekbe!

Inglot HIRDETMÉNY A Makeup és Beauty Szerelmeseinek

A Covid-19 elsők között tépázta meg, lehetetlenítette el a szépségipar valamennyi résztvevőjét, a műkörmösöktől a kozmetikusokon át, a fodrászokon keresztül, a sminkesekig.

Ebben a zavaros környezetben az INGLOT HUNGARY széleskörű szakmai összefogást hirdetett. Számtalan MUA-t kerestünk fel, hogy működjenek velünk és rendszeres online tartalmakkal szórakoztassuk, és legfőképpen edukáljuk a nagyközönséget, egymást és magunkat.

Célunk volt, hogy fejlesszünk, adjunk ötleteket, tippeket mind a kezdő, mind a professzionális közönségnek a karantén ideje alatt. Ezáltal platformot biztosítva egymásnak, fenntartva az érdeklődést a szektor iránt ezekben a nehéz időkben is.

Sokan, nagyon sokan, csatlakoztak hozzánk a szépségszakma alkotói, művelői és kedvelői közül. Fantasztikus izgalmas, hasznos, szórakoztató tartalmak születtek, a nézők pedig megtiszteltek figyelmükkel, kérdeztek, érdeklődtek, sok-sok komment és szívecske kísérte munkánkat!

Itt szeretném az INGLOT HUNGARY nevében kifejezni hálámat és köszönetemet valamennyi résztvevőnek, a csatlakozó sminkiskoláknak, a független makeup artistoknak, a szakmai és háttérkollégáknak, de elsősorban Nektek kedves követők, olvasók, ügyfelek, akik töretlen lelkesedéssel néztétek az oldalunkat, ezzel minket is izgalomba és lelkesedésben tartva!

Példátlan, amit összehoztunk, amiért nagybetűs KÖSZÖNET jár Minden résztvevőnek!

A sorozat folytatódik, még több izgalmas meglepetés vár Benneteket a következő hetekben, maradjatok Velünk ezután is!

Bízunk benne, hogy hamarosan közelít az újranyitás napja, szeretettel várva BENNETEKET!

Tisztelettel és szeretettel

Pap Sára        

#inglothungarydocare #vigyázunkrátok #vigyázzunkegymásra

Fontosnak tartjuk, hogy továbbra is kiemelten vigyázzunk egymásra, Rátok! Ezért mostantól, újra, MINDEN vásárlás mellé adunk egy ajándék egészségügyi maszkot automatikusan, és minden 12.000 Ft feletti vásárlásnál a kosaratokhoz adunk automatikusan egy INGLOT kézfertőtlenítő gélt.

www.inglot.hu

(a maszkot automatikusan csomagoljuk minden rendelés mellé, a kézfertőtlenítőt pedig a megadott összeghatár felett a rendszer berakja a kosaratokba.) Az akció más promocióval nem összevonható.           

INGLOT HUNGARY