Ez az új eau de toilette az önmagunk felfedezésének kalandját ünnepli

2022. 13. 08., 1:59pm
Optimizmus, bátorság, vágy a tömegből való kitűnésre, barátság, energikusság és a közösség érzése

 

Optimizmus, bátorság, vágy a tömegből való kitűnésre, barátság, energikusság és a közösség érzése: ezek az értékek mind beleférnek egy gördeszkába.

A Carolina Herrera univerzum 2021-ben bemutatott féri illata (212 MEN Heroes) a vakmerőség, fiatalság és szabadság jegyében született és egy új fejezetét nyitja meg a 212 Heroes kollekciónak.

A 212 Heroes for Her egy innovatív eau de toilette vegán formulával. Az üvegen a már ikonikussá vált 212 Men Heroes gördeszka köszön vissza. A hivatalos megjelenés alkalmából újra a 212 Gang kibővült társasága veszi körül az illatot, egy csapat multitalentum, akik nem törődnek a címkékkel és beskatulyázhatatlanok.

"Van valami diadalmas abban, ha kiállsz és vállalod saját személyiséged abban világban, amely próbál Téged a saját képére formálni és sztereotípiává tenni" - mondja A. Herrera, a Carolina a Herrera illatok kreatív igazgatója: "A 212 Heroes ünnepli a lázadást és az élet egy egészen új fejezetét nyitja meg ennek a kalandnak, amely a fiatalság sorsformáló erejére épít. A nők, akik által bemutatásra kerül az illat, egytől egyig inspirálóak azáltal, hogy saját szabadságukat extrém módon imádják. Bizonyítják, hogy a szépség és tehetség többé nem idejétmúlt eszmékhez kötődik, hanem valami olyanhoz, ami sokkal intuitívabb és megjósolhatatlan. Olyan szédítő, mint egy gördeszkával ugrani. Hát ilyen ez az új parfüm. "

2021nyarán a Carolina Herrera bemutatta a 212 Men Heroes-t, az új koncepciót, amely kibővíti a szabadság fogalmát, vakmerőségét és a kendőzetlen eredetiséget. Most az illatcsalád bővül a 212 Heroes-zal, ezzel az új sztárral abban az univerzumban, amely a fiatalságra úgy tekint, mint lelkiállapotra.

A 212 Heroes vezérmotívuma, vagyis az "Örökké fiatalon" gondolata új jelentést kap egy olyan környezetben, ahol a nő kezében van a társadalmi formálódás és megmutatja, a fiatalság kortalan. Mert ez egy lelkiállapot, ami mindenki számára lehetővé teszi, hogy megváltoztassa a világot.

A 212 Heroes azon nők ünneplése, akik megváltoztatják a világot

Az új 212 eau de toilette nőknek egy innovatív új illat vegán formulával és forradalmian új üveggel, amit egy gördeszka alakja inspirált.

"A 212 Men Heroes lelkesedő reakciókat váltott ki férfiakban világszerte, ugyanakkor a nőkből is, akik azonosulni tudtak az alapkoncepcióval, ami nemtől független elképzelés." - magyarázza A. Herrera, a Carolina Herrera illatok kreatív igazgatója. " A 212 univerzum bővül és kiemeli azokat a csodálatos nőket, akik személyiségüknél, tehetségüknél és összetartó erejüknél fogva megváltoztatják a világot. "

A 212 Heroes-t a 212 Gang bandája mutatja be. A Z-generáció tehetséges társasága, akik nyomot hagynak a mozi, a divat, a zene, a közösségi média és a gördeszkázás területén is, ez a közös bennük.

Taylor Hill

A 212 Heroes esetében a lánybanda kerül rivaldafénybe: Indya Moore, Taylor Hill, Rachelle Vinberg, Sita Abellán, Tess McMillan, Charlotte Rose, Ko Hyo Joo és három új tag, a gördeszkások: Sierra Prescott, Lizzie Armanto és Aori Nishimura.

A kampány New York óriási deszkaparkját jeleníti meg, ahol a 212 Gang csajok kerekeken szelik át a várost, jól szórakoznak, megosztják élményeiket, örömüket és ezt az euforikus érzést, miközben az 212 Heroes ikonikus Youth Group’s “Forever Young” dala szól. Amikor a világ végre felébred a globális rémálomból, az optimizmus terjedése az, ami hívogat, hogy az utcák újra találkozási pontokká válhassanak és a várost úgy lehessen éljenezni, mint az élményszerzés és önkifejezés játszóterét. Amennyiben a szabadságot egy gördeszkába lehet foglalni, úgy lehet a város is a végtelen elképzelések deszkaparkja.

 Virágos gyümölcsösség: találkozás az illattal

A 212 Heroes formulája olyan szédítő, akár csak egy kickflip, amelynek csalogató ereje van a deszkarajongók felé. A titok az összetevők kettősségében rejlik, amelyek egyszerre energikusak és pezsgőek: ez a jellemző illatlenyomata a 212 Carolina Herrera univerzumnak 1996 óta. Az eredmény egy virágos gyümölcsösség tele színekkel és vakmerőséggel, megalkotva Dora Baghriche, Marie Salamagne és Alberto Morillas (Firmenich) parfümőrök által.

A fejjegyekben a citrusos és gyümölcsös jegyek pezsgést idéznek elő. A legkiemelkedőbb összetevő a málna, amely intenzív és bohókás, biotechnológiával előállítva, hogy megőrizzék játékos mivoltát. A mandarin annak kesernyés édességével nem a legmegszokottabb citrusos összetevő, azonban a megszokás ennél a parfümnél kimarad a játékból.

A szívjegyek a virággal keverednek: kihangsúlyozzák a fiatal romantikát. Narancsvirág finom kis mediterrán beütéssel, illetve jázmin és arab jázmin a Carolina Herrera univerzum szimbolikus virágai.

Mindezek krémes puhasága nyitja meg az utat az alapjegyeknek, amelyek fújás után a bőrön maradva is hosszantartóvá és emlékezetessé teszik az illatot. A 212 Heroes esetében a fő összetevők a cédrus-és szantálfa. Két fontos fás jegy, amelyek játszanak a nemekre irányuló hagyományokkal és mélységet és melegséget adnak az illatnak.

Fenntartható, vegán illat

Csak úgy, mint a 212 Men Heroes férfi illat, a 212 Heroes női újdonság is 100% vegán formula, amely megfelel az Expertise Vegan Europe szervezet által felállított paramétereknek. Emellett, a legjobb nyersanyagok érdekében számos összetevő fenntartható forrásból származik. Az arab jázmin felhasznált formulája a kínai régióból, Hengxianból származik, ahol a virágokat kora reggel kézzel szedik. Majd egyenesen a gyárakba szállítják őket, ahol feldolgozzák, hogy megkapják az absolute jázminkivonatot. A másik fehér virága az illatnak, vagyis a narancsvirág Marokkóból származik, ahol a Carolina Herrera forgalmazók olyan programokat szerveznek, amivel támogatni tudják azokat a nőket, akik ezen virágokat szüretelik.

A Virginiából, Texasból és Alabamából származó cédrusfa újrahasznosított: a termelők visszaveszik a már használt cédrusfát, amit csak a megfelelő időben vágnak le, hogy ne károsítsák a növésben lévő fákat, ami körülveszi őket. Illetve gondoskodnak róla, hogy a cédrusfa minden része fel legyen használva. A szantálfa Ausztráliából származik, amelynek termelői nagy figyelmet fordítanak a tárolásra és a növényfaj védelmére is, amely egyébként fokozottan veszélyeztetett a világ más területein is.

Egy gördeszka, ami a végtelen fiatalságot hirdeti

A Carolina Herrera illatok évtizedek óta különböző mértékben, de megszegik a szabályokat, beleértve az üvegeket is.

A 212 Heroes dizájnja a valaha volt egyik legegyedibb kreáció. A formája a 212 Men Heroes gördeszkás üvegét idézi, de új tulajdonságokkal, anyagok tekintetében új kontrasztokkal a csillogó és metál közt. Új kiszerelésekben található: 80 ml, 50ml és 30 ml.

Az utóbbin több csillogó részletet láthatunk, mint a nagyobbakon. A 212 Heroes egy mindennapokban is használható, könnyed illata szeretne lenni a nőknek szerte a világon.

A rózsaszín árnyalat, amiben az üveg tündököl, az optimizmus és a ragyogás felé viszi az illatot, ami felfedi a Z-generáció nyelvét: az önkifejezés lehetőségének vágyát a való életben és a közösségi médiában is.

Egy csapat bátor nő

A 212 Heroes arcai a tehetséget, szépséget, lázadást és az energikusságot ünneplik. A Gang 212alapító tagjain túl ebben az új fejezetben három új taggal bővülnek, akik a gördeszkázást az önkifejezéssel és az élettel azonosítják.