Exkluzív ünnepi csomag gyümölcsös italkockákkal

2022. 23. 11., 7:19pm
Elegáns karácsonyi ajándék szeretteinknek és üzleti partnereinknek

 

by Szendi Horváth Éva

 

Van egy jó hírünk az elegáns és hasznos meglepetéseket keresőknek: van olyan ajándék, aminek mindenki örülhet. Bátran lehet őket ajándékozni barátoknak és ügyfeleknek egyaránt. A Waterdrop SNOW kollekciója és karácsonyi csomagja valódi segítség az adventi rohanásban, amely ráadásul személyre szabható.

A SNOW Microdrink a karácsony ízvilágát eleveníti meg; tökéletes kombinációja az áfonyának, a szedernek és az almának.

A karácsonyi csomagolást kapott italkocka kizárólag az ünnepi időszakban elérhető, és a waterdrop® exkluzív karácsonyi csomagja is tartalmazza. Az újra felhasználható ajándékdobozba emellett egy Microdrink kóstolócsomag és egy választható üveg vagy rozsdamentes nemesacél kulacs került.

A Microdrink italkockák gyümölcsökből, fűszerekből és gyógynövényekből készülnek. Nem tartalmaznak hozzáadott cukrot és mesterséges adalékanyagokat, laktóz- és gluténmentesek, így számos diétába beilleszthetőek, és gyerekek is bátran fogyaszthatják.

A finoman kidolgozott virágmintákkal választható üvegkulacsok hő- és karcállóak, emellett neoprén védőtokot kaptak. Így biztonságos a szállításuk és kiváló a hőtartó képességük. Az egyszínű és virágmintákkal is kapható, vákum szigetelt rozsdamentes nemesacél kulacsok 6 órán át melegen és 24 órán át hidegen tartanak. Minden kulacs elegáns bambusz vagy nemesacél kupakot kapott.

A waterdrop® SNOW kollekció és karácsonyi csomagok már elérhetőek a waterdrop.hu oldalon. Jövő hét vasárnaptól (november 20.) különösen érdemes meglátogatni a Waterdrop webáruházát, mivel kiemelten kedvezményes ajánlattal készülnek az ajándékkeresőknek.

Waterdrop webáruház:

https://waterdrop.hu/collections/snow