Exkluzív környezet – valódi élmény

2018. 09. 09., 7:20pm
Elsőként láthatjuk a kifutón a 2018/19 őszi/téli szezon trendjeit. Az ELLE Fashion Show 2018-ban egy új és exkluzív divatélményt kínál a közönség számára.

Elsőként láthatjuk a kifutón a 2018/19 őszi/téli szezon trendjeit. Az  ELLE Fashion Show 2018-ban egy új és exkluzív divatélményt kínál a közönség számára.

Az új helyszínnel és impozáns környezettel az ELLE Fashion átveszi vezető szerepét a Fashion weekek életében azzal, hogy a legismertebb, külföldön is elismert hazai tervezők kollekcióit mutatja be. A tervezők ruhái másol nem láthatóak.

Az ELLE Fashion by Societé lehetővé teszi öt partner részére a hosszú távú sikert és megtérülő befektetést. Nem kell más csak hosszú távú gondolkodás annak irányába, hogy pénzügyi befektetésével célzottan érhessen el sikert és eredményt.

Helyszín: Société Budapest

Időpont: 2018. szeptember 29. 12.30: Kapunyitás

Divatbemutatók:

13:00 JE SUIS BELLE – CAPSULE COLLECTION

15:00 KATA SZEGEDI – SS 19 Show

17:00 NORA SARMAN – SS 19 Show

19:00 TOMCSANYI – SS 19 Show

21:00 SOCIÉTÉ BUDAPEST styled by ELLE Fashion presentation

A Je Suis Belle-nek a nőkhöz fűződő viszonya intim és interaktív. Törekvései jellemzően alkotói irányúak, a kollekció összetett utalásrendszer mentén alakul: minden ruha egy képzeletbeli női jellemvonást, gondolatot, gesztust vagy hangulatot testesít meg.

A Kata Stegedi egyike a legismertebb magyar márkáknak. Katára már diplomája megszerzése előtt felfigyeltek.   Látványvilága innovatív, könnyed stílust képvisel, viselője a városi, magabiztos, független nő és férfi, aki büszke egyéni stílusára, és fontosnak tartja egyediségének kifejezését a mindennapokban. Fotó: Runway Manhattan

Sármán Nóra a budapesti családi menyasszonyiruha-műhely harmadik generációjának tagjaként készít különleges menyasszonyi és alkalmi ruhákat. Csak néhány készül egy fazonból, és a tervező minden egyes ruha létrejöttében részt vesz. Ennek és a rengeteg kézi munkának köszönhetően minden darab egyedi és megismételhetetlen. A klasszikus menyasszonyiruha-készítésnek megfelelően a tervező hernyóselyem tüllt, muszlint és pazar francia csipkét használ. Fotó: Tóth Kristóf

A Tomcsanyi egy kortárs magyar női divatmárka, amelynek viselője minden eshetőséget kizár, hogy a tömegbe olvadjon. A márkára jellemző dizájn folyamatos játéka az uniformitással és egyediséggel, a szocializmussal és a legmodernebb minimalizmussal.

SOCIÉTÉ:BUDAPEST LEGÚJABB KÖZÖSSÉGI TERE

2018. szeptember 29-én Budapest legújabb közösségi tere, a Société ad otthont a 2018-as ELLE Fashion Show-nak Budapest szívében, a Sas utca 15.-ben. A Bazilikánál található egyedi komplexumban a nemzetközi divatüzlet mellett egy fine bisztró étterem található. Kialakítottak itt kreatív kiállításoknak, művészeti és egyéb rendezvényeknek helyet adó tereket is. A Société Budapest missziója, hogy színesítse és népszerűsítse a helyi divatszínteret. A fashion store szelekciója a lüktető város hangulatára reflektál, és felsorakoztatja a kortárs divat legizgalmasabb hazai és külföldi márkáit, így a 3.1 PHILLIP LIM, VICTORIA BECKHAM, CHRISTOPHER KANE, CHALAYAN, M2MALLETIER, JIRI KALFAR, KATA SZEGEDI, NANUSHKA és még sok más brand darabjait.

Az egyes darabokat keresse a Société webstore oldalán és hamarosan az üzletben is!

A divat show-ra belépőjegyek kizárólag elővételben vásárolhatóak meg. A belépőjegy ára: 1990 Ft, mely minden esetben egyetlen bemutató megtekintésére érvényes.
A jegyet minden show előtt kötelező a helyszínen karszalagra váltani, amelyeket a show előtt leghamarabb 30 perccel lehet átvenni a helyszínen, a Société Budapestben.

A programváltozás jogát a szervezők fenntartják!

Állandó programok:

Volvo

Bioderma

Hungaria

Pierre René

Vöslauer

Rossmann

Kronenbourg 1664 Blanc

Somersby

Schwarzkopf

L’OR

Találkozunk szeptember 29-én a Societé Budapest épületében!

Információ és forrás: http://elle.hu/elle-fashion-show/