Exkluzív kollekció Dominique Roberts-sel!

2020. 08. 07., 9:50pm
Új színek és formák a dekorkozmetika kínálatban! Már elérhető a legújabb kollekció és limitált paletta, a Dominique által kikísérletezett legszebb színekkel!

Új színek és formák a dekorkozmetika kínálatban! Már elérhető a legújabb kollekció és limitált paletta, a Dominique által kikísérletezett legszebb színekkel!

ALLEE-ARENA-WESTEND

Az INGLOT márka folyamatosan olyan influencerekkel, sztárokkal dolgozik - mind világszintű, mind lokális - együttműködéseiben, akik méltóan és hitelesen közvetítik a márka értékeit, üzeneteit. Most is, mint mindig, egy ikonikus arccal, a méltán népszerű és elismert sminkmesterrel készíttette el kollekcióját!

"Az exkluzív kollekciómmal egy álmom vált valóra. Próbáltam úgy megalkotni, hogy egyrészt a szakma számára olyan professzionális, egyedi termékek készüljenek, melyek nagyon inspiratívak, de sokoldalúan alkalmazhatóak is, másrészről pedig az amatőr sminkrajongók is kényelmesen tudják azt használni.

A kollekció különlegessége, hogy egyedi, itthon eddig nem kapható, ugyanakkor divatos és jól kombinálható színeket álmodtam bele, megvalósítva ezzel a rám jellemző világot. Az inspirált, hogy akár egy izgalmas, forró nyári smokey make up is elkészíthető vele, de éppenséggel letisztult, elegáns finom, ragyogó esküvői sminkeket is életre kelthetünk általa. Magasan pigmentált termékekről van szó, ebben nem ismerek kompromisszumot. További különlegesség a nevemmel fémjelzett csomagolás és design, amire rendkívül büszke vagyok, hiszen egy nem mindennapi megoldás az INGLOT-nál."

Dominique Roberts - egy profi sminkmester álomkollekciója

Kollekciójának része egy exkluzív paletta, különleges új színekkel,  a dús hatás érdekében ajakfények, illetve hihetetlen minőségű, színanyag tartalmú, különleges, új pigmentek!

INGLOT X DOMINIQUE ROBERTS Body Sparkles 68

Ragyogó, fényvisszaverő csillámpor, amely nem csak színt, hanem egy új dimenziót is ad. Többféle színben és formában elérhető, hogy azt kedv szerint használhasd körmeidre, ajkaidra, egyéb testrészeidre (kivéve a szemre).

Figyelem: a pigmentek nem térfogat, hanem tömeg alapján kerülnek értékesítésre. A pigmentek lerakódása miatt előfordulhat, hogy a tégely látszólag nincs tele.

 

INGLOT X DOMINIQUE ROBERTS Eyeliner Gel 75

Már egyszeri használat után is ideális fedettséget és gazdag színeket biztosítanak az INGLOT AMC Zselés Szemhéjtusokban található intenzív pigmentek. A krémes és finom formula hosszan tart, maszatolás- és redőzés mentesen szárad meg. Vízálló.

 

INGLOT X DOMINIQUE ROBERTS FREEDOM SYSTEM szemhéjfesték paletta

5 egyedülálló színnel feltöltve.

A Freedom System Paletták különböző méretekben elérhetőek, a még szélesebb termékválaszték számára. A paletta alján lévő mágneses réteg nemcsak a helyén tartja a termékeket, de lehetővé teszi azt is, hogy kényelmesen átrendezd, cserélgesd és újratöltsd.

 

INGLOT X DOMINIQUE ROBERTS Pure Pigment szemhéjfesték 129 és 130

Nagy koncentrációjú, laza, színezett por, amely az alkalmazásától függően lehet enyhe vagy ultra intenzív hatású. A termék luffatökmag-olajat és közel 90% tiszta pigmentet tartalmaz. Minden egyes pigment szemhéjfesték Duraline-nal keverhető, így folyékony állagú festéket is elérhetsz.

Figyelem: a pigmentek nem térfogat, hanem tömeg alapján kerülnek értékesítésre. A pigmentek lerakódása miatt előfordulhat, hogy a tégely látszólag nincs tele.

 

INGLOT X DOMINIQUE ROBERTS Sleeks szájfény 30

Gyönyörű, áttetsző szájfény, tesztcsőhöz hasonló csomagolásban, amellyel az INGLOT kifejezi szenvedélyét a tudományok iránt. Az E-vitamin, a pigmentáltság és az ajkakat lélegezni hagyó formula hidratálja ajkaidat, amíg hosszan tartó formulája biztosítja a tartósságát.

Mit kell tudnod Dominiqueról?

Dominique Roberts International Make up Trainer 

 • 2018 OMC World Champion Paris
 • 2016 OMC Europe Champion Paris
 • 2017 OMC World Champion 2.nd. Place
 • 2017 OMC World Champion 6.th.Place Body Art
 • 2019 OMC World Champion 4.th.Place
 • 2014 Beauty International Awards 2.nd.Place München
 • 2018 A Nemzet Sminkese
 • 2013 – 2016 – 2017 Make up Artist of the Year
 • 2017 – 2018 – 2019 Make up Trainer of the Year
 • 10 x Hungarian Champion 
 • OMC International Jury
 • International Brow Artist IABA
 • ÉLAN Hungary Owner

Dominique Roberts Make up School Owner Iskolájából több mint 100 bajnoki győztes került ki országosan és nemzetközi szinten!