Exkluzív interjúkkal startol a podcast

2023. 02. 08., 2:04pm
A tudatosság, érzelmi intelligencia, önfejlesztés, vállalkozásépítés témaköreit érintik ismert személyek

 

Exkluzív, mély témákkal és őszinte beszélgetésekkel indul augusztus 2-án, szerda este 20.00-kor a Stories Podcast dr. Orosz Cynthia YouTube csatornáján és podcast felületein. A műsor első vendége Rubint Réka, aki a családhoz és férjéhez fűződő viszonyáról mesélt őszintén, a második adásban pedig Köllő Babett lesz dr. Orosz Cynthia beszélgetőpartnere.
Az új podcast-sorozatban – ami az első héten csak a Podpad felületen lesz hallható - a tudatosság, érzelmi intelligencia, önfejlesztés, vállalkozásépítés témaköreit érintik ismert személyekkel, és nem csak nőkkel.

Cynthia és Réka

A podcast első vendége Rubint Réka volt, aki megdöbbentő őszinteséggel mesélt édesapjához fűződő viszonyáról. És arról, hogy édesapja mintájára választott társat, aki ráadásul az első ember volt, aki mellett igazán nőnek érezhette magát.
Rubint Réka: „Norbi volt az első ember, aki elhitette velem, hogy nő vagyok”
„Megtanított az elfogadásra, önmagam és mások elfogadására. Ő volt az első ember, aki elhitette velem azt, hogy én nő vagyok, és hogy én úgy vagyok jó, ahogy vagyok. Amikor megismertem Norbit, akkor ugyanis térdig érő pólóban és susogós melegítő nadrágban tartottam edzéseket, hogy minél kevesebbet lehessen belőlem látni” - vallott a műsorban őszintén Réka, aki azt is kifejtette, hogy sok nő esik abba a hibába, hogy feladja önmagát, ami nem feltétlenül a férfiak számlájára írható.

Sikeres interjúalanyok inspirálják a hallgatókat

„Amikor megkérdezek egy fiatal nőt, hogy hogyan írjam alá neki a dedikált kártyát egy vidéki fellépés után, és azt mondja, hogy mondjuk Kovács Béláné, megkérdezem, hogy neked nincs saját neved? Mire azt mondja, hogy Kovács Béláné. Ugye milyen érdekes? Ez csak egy elszólás. De mondom, keresztneved. Ja, Timi. És akkor most ezt csak azért mondom, hogy tényleg mindenki értse. Itt már rögtön megjelenik az, hogy én onnantól kezdve, hogy Kiss Tímeaként férjhez megyek Kovács Bélához, én Kiss Tímeaként megszűntem létezni. Én innentől kezdve Kovács Béláné vagyok, aki főz, mos, takarít, gyereket szült, gyereket nevel és megszűnt létezni. Ugye látjuk, hogy egy kicsit az önmegvalósítás hiányzik és nincs piramis, és ez nem biztos, hogy a Kovács Béla hibája” - fejtette ki a műsor felvételén Rubint Réka.

Rubint Réka és dr. Orosz Cynthia

A műsorvezető, dr. Orosz Cynthia az interjúk közben nem szimpla kérdező, hanem valódi beszélgetőtárs. Cynthia műsorvetőként, riporterként mind a televízióban, mind a YouTube felületekre készített már számos interjút. Saját csatornáján olyan személyekkel beszélgetett megdöbbentő őszinteséggel, mint Rúzsa Magdi, Csősz Boglárka, vagy Peller Mariann.
Cynthia elmondta, diplomata pályája után került be a média világába, egykori riporterként és műsorvezetőként lélekküldetése a mélyinterjúk készítése. Elhivatott annak közvetítésében, hogy sikeres, példaértékű emberek gondolataiból tanuljanak, inspirálódjanak a hallgatói.

„A műsor valójában példaértékű gondolkodásmódok közvetítése, amelynek célja, hogy ezek által boldogabbak, tudatosabbak és sikeresebbek is legyenek az emberek. Sokszor hallom, látom, tapasztalom, hogy a nem megfelelő környezet, negatív gondolkodásmód nem engedi, hogy a tehetségek kitörjenek. Aki fogékony a fejlődésre, itt inspirálódhat, tanulhat, hogyan tudja elérni a vágyait. Nagyon sok transzgenerációs minta van, ami öröklődik, és a generációk ugyanazt viszik tovább. Van más út is, de ahhoz sok önfejlesztés, munka kell” - mondta a műsor kapcsán dr. Orosz Cynthia.

dr. Orosz Cynthia és Köllő Babett

A Stories podcast második részében Köllő Babett osztja meg nézőpontját az önazonosságról, de a műsorvezető praktikus tanácsokat is ad többek között azzal kapcsolatban, hogyan mantráz és vizualizál a céljai elérése érdekében.

Hogy Réka miben látja egy kapcsolat stabilitását, vagy Babettnek mi a legnagyobb álma, amit manifesztál, az kiderül a Stories Podcast kéthetente megjelenő adásaiból.