Ételrendelés a fesztiválra

2019. 31. 07., 5:00pm
A NetPincér megcsinálta azt, amit Európában senki: elsőként az EFOTT-ra lehetett ételt rendelni. A 120 ezres résztvevőszámú EFOTT -on tette lehetővé a fesztiválozók számára az online ételrendelést

A NetPincér megcsinálta azt, amit Európában senki: elsőként az EFOTT-ra lehetett ételt rendelni. A Közgáz fesztiválos pilot után a NetPincér a 120 ezres résztvevőszámú EFOTT -on tette lehetővé a fesztiválozók számára – Európában elsőként –az online ételrendelést.

Az éhes efottozók legtöbbször hamburgert, sült krumplit, spagettit és csirkés szendvicset kértek a 6 átvételi pontra, ahol 15 percen belül át is vehették a rendelést.

A fesztiválozók kora délután a legéhesebbek: a NetPincér futárainak 13-16 óra között akadt a legtöbb dolga, ugyanis erre az időszakra koncentrálódott a legtöbb rendelés. Ebben az időszakban a legtöbben az EFOTT strandjára kérték az átvételi pontok közül az ételeket, amiket a NetPincér biciklis futárai 10-15 percen belül ki is szállítottak.

„A fesztivál idején 8 étteremmel működtünk együtt, az éhes fiatalok 6 ponton vehették át megrendelésüket. A fesztivál ritmusához igazodva a szolgáltatást 10-21 óra között lehetett igénybe venni. A legnépszerűbb ételek a hamburger, a sült krumpli, a spagetti, a csirkés szendvicsek és a fagyi voltak, többen visszatérő vendégként is ezeket rendelték. Azt tapasztaltuk, hogy a fiatalok nyitottak voltak az online rendelésre, és sokan követték a NetPincér GO alkalmazással a futárok útját. Az ételek megérkezéséig pedig szívesen csocsóztak és szerencsekerekeztek az átvételi pontokon a fesztiválozók” – összegezte a tényeket Patai Zoltán, a NetPincér ügyvezető igazgatója.

„A fesztiválos ételrendelés még gyerekcipőben jár a világon, a külföldi nagy fesztiválok, mint a Coachella is csak elviteles lehetőséget kínálnak. Mi a Közgáz Fesztiválon teszteltük az ételkiszállítást, és nem állunk meg az EFOTT-nál” – tette hozzá az ügyvezető.

Magyarország legnépszerűbb ételkiszállítója nem csak házhoz szállít, Budapesten hétvégente a lezárt Szabadság hídra is lehetett rendelni a NetPincér weboldaláról illetve az applikáción keresztül.

 

A NetPincérről

A NetPincér Magyarországon jelenleg több mint 1400 étteremmel és szolgáltatóval működik együtt (ezek közül több globális partnerrel), és több mint 600 futár partnerrel 7 magyarországi városban (Budapest, Debrecen, Miskolc, Szeged, Pécs, Székesfehérvár és Győr) szolgálja ki felhasználóit. A NetPincér Go-val olyan éttermektől is rendelhetnek házhoz a userek, akik eddig sohasem szállítottak ki. Ezeket az ételeket az online fizetés után, a NetPincér GO saját furárai viszik ki a felhasználó által megjelölt helyre. A NetPincér saját futárszolgálata, a NetPincér GO teszi lehetővé, hogy fesztiválokon és rendezvényeken is online rendelhessenek a felhasználók.