Eszter dala - klippremier

2021. 24. 11., 11:44pm
Ez valahogy most más… Videoklipben csendül fel az El a kezekkel a Papámtól! című film első slágergyanús betétdala Csobot Adél előadásában!

 

 

A Petőfi TV Friss című műsorában hivatalosan is bemutatásra került az Eszter dalából készült videoklip. A szerzeményt Csobot Adél szólaltatja meg. Az El a kezekkel a Papámtól! csupa szív táborvezetője, Eszter, az első filmes főszerepe. 

A családi film négy fülbemászó betétdala és háttérzenéje  az Artisjus- és EMeRTon-díjas zenei előadónak és zeneszerzőnek, Rakonczai Viktornak valamint Orbán Tamás (Artisjus-Díj, Jakab Líra Díj, II. Európai Arany Művész Díj) dalszöveg írónak köszönhetően, egy újabb indok, hogy beüljünk a Megafilm produkcióra. Csobot Adél mellett Pálmai Annát, Gubás Gabit, Nagypál Gábort és film gyerekszereplőit is hallhatjuk énekelni.

Rakonczai Viktor szerint „Egy betétdal akkor jó, ha van benne valami megfoghatatlan, ami beránt, beszippant, valami, amitől borsódzik a hátunk, ami leköti a figyelmet 3-4 percre. Attól jó a dal, hogy már várod a következő sort, a refrént.” 

Csobot Adél Eszter daláról így nyilatkozott: „Ahogy meghallottam Eszter dalát, rögtön azt éreztem, hogy ez a betétdal egy telitalálat, úgy zenei stílusában, mint szövegében tökéletesen passzol a filmhez. Bízom abban, hogy az emberek szeretni fogják, működni fog és hamarosan sláger lesz!”

Gubás Gabi és a gyerekek 

Az Eszter dalából készült videoklipben a film főszereplői mellett a film néhány ikonikus díszlete is megjelenik, mint például a cilinder, a pompás oldtimer autó, a titokzatos Kálmán gép, a végén pedig a rendező, Dobó Kata is felbukkan.

A videoklip itt tekinthető meg:

https://youtu.be/GxABgShVxiE

Az El a kezekkel a Papámtól! című családi filmet 2021. december 9-től tűzik a mozik műsorukra.

A film hivatalos trailere az alábbi linken tekinthető meg:

https://www.youtube.com/watch?v=OmEpQDO_kIQ

6-tól 100 éves korig szívből ajánlott! 

Facebook: https://www.facebook.com/elakezekkelapapamtol

Instagram: https://www.instagram.com/elakezekkelapapamtol/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCIT82VZv-dw_hh4peQKEJ5Q