Esti mese a Család-barát műsorvezetőitől

2020. 04. 04., 11:43am
A Duna Televízió közkedvelt délelőtti magazinműsorának, a Család-barátnak a műsorvezetői sem tétlenkednek otthon

A Duna Televízió közkedvelt délelőtti magazinműsorának, a Család-barátnak a műsorvezetői sem tétlenkednek otthon. A megszokott stúdió környezet helyett otthonaikból jelentkeznek délelőttönként, élőben a műsor Facebook oldalán. Megmutatják, mivel is töltik az idejüket, illetve tippekkel látják el nézőiket.

Esténként pedig teljesen új oldalukról mutatkoznak be, ugyanis ettől a héttől 20 órától esti mesével kedveskednek – szintén a Család-barát Facebook oldalán – a legkisebbeknek.

„Régi vágyam válik most valóra. Gyerekkorom óta nagyon szeretem a meséket.  A főiskolán a kis diákjaimnak olvastam fel többször, amióta pedig megszülettek a fiaim, nekik mesélek.  Nagyon élvezem!” – árulta el Novodomszky Éva, aki azt is hozzátette, hogy többek között gyermekei és saját legkedvesebb meséit is felolvassa majd.

Régi és új nagy kedvencek hangoznak majd el esténként. Rátonyi Kriszta például Csukás István szerethető történetei közül válogatott, Csalami Csabától ”fiúsabb” mesék, mondák lesznek hallhatóak. De lesz Lázár Ervin, Lackfi János, sőt Grimm mese is, és A Négyszögletű Kerekerdő egy bizonyára jól ismert részlete szintén elhangzik majd Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie tolmácsolásában.

A műsorvezetők legkedvesebb meséi mellett közkívánatra a nézők kedvencei is sorra kerülnek!

Novodomszky Éva mesél: https://www.facebook.com/csaladbarat/videos/1006232389770973/?epa=SEARCH_BOX

Esti mese a Család-barát műsorvezetőivel – Család-barát Facebook minden nap 20.00-tól