Essence ragyogás: glow my mind!

2020. 06. 01., 10:10am
Csillogó, lélegzetelállító ragyogás - semmi sem teszi az arcot frissebbé és ragyogóbbá. A megfelelő helyen lévő lágy, természetes csillogás az arcot vonzóvá varázsolja.

Csillogó, lélegzetelállító ragyogás - semmi sem teszi az arcot frissebbé és ragyogóbbá. A megfelelő helyen lévő lágy, természetes csillogás az arcot vonzóvá varázsolja.

Az essence "glow my mind!" limitált trendkiadás ragyogó megjelenést kölcsönöz az arcnak az év leghidegebb téli hónapjaiban is. A trendkiadás abszolút ragyogó termékeket és tökéletes beauty eszközöket biztosít.

Glow roller ragyogás - Csak görgesd!

A glow rollerel másodpercek alatt fényes arany csillogást vihetünk fel az arcunkra és a testünkre. Egyszerűen csúsztassuk a mozgatható labdát az arccsontunkon vagy a mellkasunkon, majd finoman kenjük el az ujjunkkal!

Praktikus méretének köszönhetően a glow rollert magunkkal is vihetjük, hogy, akár út közben is frissíthessük ragyogásunkat.

Sütött highlighter paletta - Bye, bye unalmas téli bőr:

a sütött highlighter paletta friss és ragyogó arcszínt biztosít a szürke hétköznapokon. A hatalmas palettában lévő sütött textúrájú, magas intenzitású árnyalatok elbűvölő módon emelik ki az arc egyes területeit. A highlighter alkalmazható az arcon, kulcscsonton, vagy készíthetünk vele egy átfogó teljes ragyogást.

Highlighter ecset -

Legyen szó az arccsontról, a homlokról vagy az orrnyeregről, a highlighter ecset tökéletes beauty eszköz a highlighterek használatához. A sűrű, rövid sörtéknek köszönhetően tökéletesen keverhetőek a púderes textúrák. Ezzel minden smink ragyogó lesz! Igazán szemet gyönyörködtető az ecset is a rozé-arany és pezsgő megjelenésével.

Crystal szivacs szett -

a két kis szivacs igazi mindentudó: a folyékony, a krémes és a púderes sminktermékeket is könnyen és professzionálisan keverik össze, valamint optimális fedést biztosítanak a különböző textúráknak a bőrön.

Kristály alakjuknak köszönhetően a szivacsok nemcsak az alapozás elkészítéséhez ideálisak, hanem alkalmasak a korrektorok felvitelére a szem alatti és belső szemzug területeken is.

Crystal glow cseppek - Használd önmagában!

Egy cseppel is lélegzetelállító, finom rozé-arany ragyogást biztosít a bőrnek. Az alapozóval keverve üde, átfogó fényességet érhetünk el.

Tipp: Ha szeretnéd, hogy kényeztetés közben ragyogjon a bőröd, egyszerűen keverj a crystal glow cseppekből a kedvenc testápolóba, hogy a lábad és a karod is ragyogjon - így igazán figyelemfelkeltő lehetsz a partikon is.