Érzéki farmerkollekció köszönti a tavaszt

2022. 25. 03., 10:08pm
Az újragondolt, mégis klasszikus szabás vonalakat követő darabok mindenki számára elérhető, univerzális formában hozzák el a sokféleképpen párosítható farmerfazonok széles választékát.

 

A nadrágok mellett találunk szoknyákat, rövidnadrágokat, ruhákat és overallokat, valamint ingeket és kabátokat is. A Reserved új, Sensual Denim kollekciójával nyitja a tavaszi szezont.

A farmer könnyebb, puhább, mint megszokhattuk - a márka tervezői ezúttal a kényelemre helyezték a hangsúlyt. Ez a lágyság mind a formára, mind a színpalettára vonatkozik. A kollekció követi az urban sensual trendet, amely a hétköznapi ruhákat érzéki részletekkel teszi különlegessé – a kollekció darabjainál ezt kivágásokkal érik el a tervezők. Ezek a jellegzetes, derekat kiemelő kivágások megjelennek a nadrágokon és szoknyákon, valamint a kezeslábasokon és ruhákon is.

A nadrágok egyenes és szélesedő szárúak, de van oversized szabás is, amelyet a puhított végek lágyítanak. Néhány darabot kőmosással dobtak fel, ez márványos, vintage hatást kelt, de szaggatott farmerekkel továbbra is találkozhatunk.

A színpalettát főként a klasszikus jeans, a kék különböző árnyalatai alkotják, kiegészülve a szezon egyik kulcsszínével, a halvány sárgával.

A kollekciót úgy tervezték, hogy a felsők és az azonos árnyalatú alsók kombinálhatóak legyenek. Ehhez jönnek a kabátok és ingek, amelyek segítségével összeáll a teljes outfit.

A kampányfotózáshoz a napsütötte Barcelona adott otthont. 

A farmereket fehérneműkkel és olyan alapdarabokkal párosították, amelyek érzéki, könnyed és minimalista megjelenést kölcsönöztek a modellnek.

A fotók a ‘90-es éveket idézik, amikor a farmer új, merészebb kontextust kapott.

A Sensual Denim kollekció 2022.márciustól elérhető a boltokban és online.

Fotók: Bartek Wieczorek

Rendező: Bart Pogoda

Styling: Katarzyna Mioduska

Smink és haj: Kama Jankowska

Produkció: Visual Crafters

Modell: Gabrielle Rul