Engedd szabadjára a vonzalom erejét!

2022. 17. 02., 12:00am
A BOSS The Scent csábító intenzitása szembeszáll a gravitáció törvényeivel egy látványos új filmben, két feltörekvő sztárral főszerepben

 

Az új illatok az eredeti The Scent illatpár intenzívebb kiadásai, melyeknek lehetetlen ellenállni.

Sugárzó szenvedély és érzékiség: ez a lélegzetelállító kampány a BOSS The Scent csábítóan intenzív illatot egy egészen új dimenzióba repíti. A két főszereplő, Jacob Elordi és Laura Harrier közt erősebb a vonzalom ereje, mint valaha, ahogyan a BOSS The Scent Le Parfum egy újfajta szerelmi jelenséget enged szabadjára.

A látványos, új kampány

Az új BOSS The Scent filmben - amelyet Marco Prestini rendezett - az éjszakai univerzum egy olyan találkozásnak ad helyet, ami semmihez sem fogható. Tekintetek összefonódnak, pupillák tágulnak. Egy igazán látványos, érzéki világba kalauzol, ahol az irányítást az érzékek veszik át.

Az idő és tér határai elmosódnak, ahogyan bizsereg a bőr a várakozástól, és a mindent elsöprő vonzás ereje két személyt egyre közelebb és közelebb hoz egymáshoz.

Az érzékiség két új arca

Az Eufória című sorozat sztárja, az ausztrál színész Jacob Elordi könnyedén testesíti meg a misztikus karizmájú BOSS The Scent férfit, ezzel csatlakozva a BOSS parfümcsaládhoz. Szenvedélyt, intimitást és belülről jövő magabiztosságot hoz a képernyőre. Jacob a BOSS férfiak új generációját jeleníti meg, akik számára a valódi érzelmek igazán erőteljesek.

Az amerikai színésznő Laura Harrier fedi fel a BOSS The Scent nő egy másik arcát ebben az új fejezetben: olyat, ahol a függetlensége, ereje és érzékisége felfokozottabban jelenik meg, mint valaha előtte. Spike Lee BlacKkKlansman című alkotásának és a Netflix Hollywood című mini sorozatának sztárja rendelkezik egyfajta rejtélyes, provokatív magabiztossággal, ahogyan magával ragadó jelenlétét behozza az egyenlők igaz játékába.

Végső intenzitás férfiaknak

A BOSS The Scent Le Parfum férfiaknak a vonzó írisz és bőr kombinációjával egy erőteljes újragondolását kínálja ikonikus elődjének, az ámbrás BOSS The Scent-nek. Elsőként az afrodiziákumnak is mondható gyömbért és maninka gyümölcsös jegyeket érezhetünk. Ez a csábító parfüm lángra lobbantja a szívet az értékes írisz és meleg bőr alappal, amely igazán visszafojthatatlan vonzalmat idéz elő.

Az ikonikus üveg a szürkésbarna érzéki árnyalatában jelenik meg, amelyet egy rosegold színű ketrec zár körül, ami ezzel együtt a parfüm érzékiségét is magában foglalja. A doboz színben hozzáillő, szintén szürkésbarna, hiszen a BOSS The Scent Le Parfum férfiaknak intenzíven férfias illat, amely a csábítást egészen új dimenzióban értelmezi.

Erőteljes érzékiség nőknek

A BOSS The Scent Le Parfum nőknekin tenzíven érzéki kompozíció, egy új egyedi változata az ikonikus ámbrás BOSS The Scent illatnak. A fejjegy, vagyis a fűszeres rózsabors, a narancsvirág és a vetiver erőteljes elegyébe vezet, amiknek könnyed találkozása az akigalawooddal még inkább elcsábítják az érzékeket.

Az elegáns szilvás árnyalatú, ékszer alakú üveg egy fényvisszaverő, csillogó rosegold kupakkal válik teljessé.

Sötét szilva színű dobozba csomagolva, a BOSS The Scent Le Parfum nőknek erőteljes illat, ami szabadjára engedi a vonzalom erejét, amelynek lehetetlen ellenállni.

Nagyobb illatkoncentrációjával a két parfüm az eredeti illatok felfokozottabb, hosszabban tartó változatát kínálja.

Facebook: www.facebook.com/hugoboss  

Instagram: www.instagram.com/boss  

Pinterest: www.pinterest.com/hugoboss  

YouTube: www.youtube.com/hugobosstv  

Elérhető: 2022. februártól

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, webshopjaikban és a www.lovebrands.hu oldalon.

 

A BOSS illatokat gyártja és forgalmazza a Coty. Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.