Engedd szabadjára a benned élő Istennőt!

2023. 08. 09., 9:15pm
Megérkezett a Burberry Goddess új női illat

 

Burberry Goddess Eau de Parfum – Az új illaz nőknek, amelyet EMMA MACKEY képvisel

A Burberry idén egy teljesen új illatpillérrel jelentkezik. A BURBERRY GODDESS Eau de Parfum – a már jól ismert Her és My Burberry vonalak mellett – egy új, izgalmas életérzést képvisel.

 A női szépség és erő víziója ihlette, önmagunk felfedezésének története által.
A Burberry nőből a határozottság, függetlenség, és nem utolsósorban az érzékiség árad. Megvan az ereje ahhoz, hogy felszabadítsa igazi önmagát, a saját szabályai szerint élje az életét, és felelősséget vállaljon döntéseiért.

A Parfum egy ragyogó, vibráló illat, amely a vanília és a levendula mámorító találkozása által azonnal elbűvöli az érzékeket. A különleges gourmand-aromás illatot az élénk vanília trió teszi egyedivé. A Goddess Eau de Parfum alkotója innovatív eljárással feltárta a vanília fekete gyöngyeinek gazdag aromáját. Az értékes kis gyöngyök édes illatjegyei a napfényt idézik, így tökéletesítve a kompozíciót.

Az érzéki, magabiztosságot sugárzó Goddess Eau de Parfum a legelső fenntarthatóság-fókuszú Burberry illat, mely vegán és etikus forrásból származó összetevőkből készül.
A Burberry Goddess a márka gazdag múltját elegyíti a jövőjével, így illatüvegét egyaránt inspirálták a korábbi illatok és a modern Burberry nő.

Az arany illatüveg erőteljes, szögletes formája a közepén fénylő kerek márkalogóval alkot kontrasztot, mely a Burberry megújult szellemiségét jelképezi. A kupak finom vonala és fényes aranyló színe az 1991-es Burberry Society parfüm előtt tiszteleg.

Az újratölthető flakon

A fenntarthatóság jegyében az újrahasznosított anyagokat felhasználó, spray nélküli illatüveg újrahasznosítható, és minden kiszerelésben újratölthető.

A Burberry bemutatja a Burberry Goddess Eau de Parfum-öt, az új, egyedi, aromás illatot nőknek. A kampányban a francia-brit színésznő, Emma Mackey által ismerhetjük meg az illatot, aki egyben a Burberry Beauty új nagykövete is.

A kampány

A kampány az önfelfedezés élményén alapul, melyet a nőstény oroszlánok büszke természete és közösségének összetartó ereje inspirált. Az oroszlánok természetes élőhelyén rögzített felvételek készítéséhez a legújabb CGI technológia járult hozzá. A Burberry egy képzeletbeli világot mutat be, melyben Emma Mackey megtalálja a büszkeség igazi esszenciáját.

Emma hűen jeleníti meg a Burberry Goddess Eau de Parfum gondolatát, hiszen közvetíti a büszkeség eszméjét, lángra lobbantja belső erejét, hogy magabiztosan vágjon neki az előtte álló csúcsok meghódításának. A háttérben a Shygirl dala hangzik fel: „belőlem csak egy van, de nem én vagyok az egyetlen, olyan sokan vagyunk, akárcsak a ragyogó nap sugara” – a nőstény oroszlánok látványa sugallja azt a kollektív erőt, amely a nők közösségének is sajátja, valamint megmutatják, hogy mekkora erő rejlik saját „belső istennőnk” felfedezésében, amely által rendkívüli dolgokat érhetünk el.

„Nagy szerelem számomra ez az illat, lenyűgöz a benne rejlő erő és az, ahogyan egyből képes átemelni egy másik térbe és időbe. Az, hogy én képviselhetem a legújabb Burberry illatot, különleges érzéssel tölt el.

Számomra a nőstény oroszlánok a nőiesség és az erő szimbólumai. Magabiztosak, ahogyan együtt mozognak. Mi nők, ugyanígy kiállunk egymás mellett és felnézünk egymásra, egész életünkön keresztül. Számomra ez az erő igazi jelképe.” - Emma Mackey

Kampányfilm:

https://www.youtube.com/watch?v=rmydvz5uyGA

Az illat

Egyedi, ínycsiklandó, aromás illat, melyben a fő összetevő három vaníliafajta, melyeket kézzel szüretelnek. A szüret után a vaníliababokat 5-7 hétig szárítják a napon. Ezután fadobozokba teszik őket, hogy elnyerjék igazi, érett, édes aromájukat.

„A Burberry Goddess esetében legfőbb célom az volt, hogy tovább gondoljam a vanília hagyományos felhasználását, hogy egy egészen új illatélményt nyerjek. Ehhez 3 különböző vaníliafajtát használtam fel. Az első a Vanília-infusion, amely biztosítja a legfásabb, legragyogóbb vanília hatást. Ez után Firdgood-ot használtam, amely Vanília Kaviár néven is ismert és most először szerepel az illatban. Ez az újító összetevő édes, gazdag vaníliát biztosít az illatban. Végül, a gazdagabb, nehezebb, vanília-abszolútot használtam, amely megadja az illat sejtelmességét, krémességét.” - Amandine Clerc Marie

A tökéletes vanília akkord előállításához a vaníliát provance-i Levendula Diva esszenciába, valamint kakaó és gyömbér gyökérbe burkolták, hogy az összes fajta vaníliához aromás kiegyensúlyozottságot adjanak.

Illatpiramis

Fejjegy: Vanília Infusion levendulával

Szívjegy: Vanília kaviár

Alapjegy: Vanília abszolút

Illatcsalád: gourmand aromás

Az üveg

Az illatot a Burberry újratölthető üvege rejti. A kaftánt idéző külső a Burberry régre visszanyúló örökségére utal. A régiség-inspirálta parfümüveg a rajta található arany medál által kap kissé modernebb külsőt.

Kollekció

A Burberry Goddess 10ml,30ml,50ml és 100ml-es kiszerelésben érhető el. Az Burberry Goddess testápoló és az újra tölthető üveg (150ml) egészíti ki a kollekciót.

A kampány a Burberry Hero illatkampányra épült, melyben Adam Driver szereplése által feltárhatjuk a bennünk rejlő dimenizók sokaságát.  A filmben a Burberry-barát előadók, TSHA és Shygirl energikus és különleges zenéi csendülnek fel.

Elérhető: 2023. augusztustól

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, webshopjaikban és a kiemelt magán parfümériákban

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.

Terméklinkek:

https://www.douglas.hu/p/burberry-burberry-goddess-1122568

https://www.douglas.hu/p/burberry-burberry-goddess-1122572

Jogok:

’ Goddess’

Írta: Teisha Matthews és Blane Muise

Kiadja a BMG Rights Management (UK) Ltd

Előadó: TSHA és Shygirl

Felhasználási jog: 285 Group, Nina Tune, Because Music Ltd &BMG Rights Management