Élvezd a nyarat egy frissítő újdonsággal!

2023. 25. 07., 6:29pm
Lépj be egy nyári nap ragyogó pillanataiba! Ússz a hullámok között!

 

A márka idén nyáron is megörvendezteti rajongóit egy limitált illattal.

A Calvin Klein CK One illatcsaládjától megszokhattuk, hogy ikonikus üdítő unisex illatai a legmelegebb napokon is tökéletes választásnak bizonyulnak mindkét nem számára. Akár egy frissítő permet.

Ünnepeld az életet az új CK One Reflections illattal!

Fedezd fel a Calvin Klein Illatok új kiadását, a CK One Reflections Eau de Toilette-t, az eredeti CK One illat energikus, új illatváltozatát! Amit azon nyári napok öröme és spontaneitása inspirált, amelyeket felhőtlen boldogságban barátainkkal tölthetünk a vízben visszatükröződő napsugarak alatt.

A CK One Reflections üvege megkapó, élénk színekkel tiszteleg a nyár vibráló ereje előtt, miközben hű marad az eredeti CK One üveg minimalista megjelenéséhez. Az ikonikus CK One üveg és logó most a zöld élénk árnyalataiban jelenik meg, kifejezve ezzel a nyári kalandok sokszínűségét. A külső csomagolás egy nyári tájképet örökít meg, kék éggel és pálmafákkal. Az absztrakt vonalak a nyári kalandok izgalmát és a barátokkal töltött idő felhőtlen örömét jelképezik.

Hogy az illat viselőjét igazi nyári hangulatba hozza, a fő parfümőr Christelle Laprade és a senior parfümőr, Alexandra Carlin pezsgő citrusos jegyeket kevert meleg, fás jegyekkel. A CK One Reflections természetes gyömbérrel és jeges, zamatos citrommal indít. Az illat szívében friss, ragyogó zöld jegestea jegyek jelzik ennek az új elegynek a másságát az eredetihez képest. Egy meleg, pézsmás alap harmonizál az illattal, így adva meg a tökéletes kifinomultságot.

A CK One Reflections vegán formulával és 50.5%-ban természetes eredetű összetevőkkel készült. Annak érdekében, hogy csökkentsék a környezetre gyakorolt hatását, a parfümben használt alkohol újra felhasznált, szén-dioxidból előállított.

Együtt dolgoznak egy harmadik, szakértői féllel, a Société Générale de Surveillance (SGS)-el, a független rendszerellenőrzés érdekében. A készítéshez vásárolt CO2-ból készült alkohol teljes mennyisége megegyezik a CK One Summer Reflections termék elkészítéséhez szükséges mennyiséggel.

 A CK One Reflections üvege 10%-ban újrahasznosított anyagokból készült és maga az üveg is újra felhasználható a pumpa eltávolításával. A kartondoboz is szintén újra felhasználható és 30%-ban újrahasznosított papírból készült.

Parfümház: Symrise

Parfümőrök: Christelle Laprade (Principal Perfumer) & Alexandra Carlin (Senior Perfumer)

Üveg és doboz dizájn: ID Box

Kampányjogok: Onirim & Calvin Klein

A CK One Reflections 100 ml-es kiszerelésben, limitált kiadásban kapható, kizárólag a Müller üzletek parfüméria részlegén.

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.