Első számú koncerthelyszín – fotók, történetek, izgalmak

2022. 14. 11., 10:22pm
Megjelent a Backstage című könyv, a Budapest Park elmúlt 10 évét bemutató jubileumi kiadvány!

 

Rengeteg történet és érdekesség, több, mint 60 megszólaló zenész, zeneipari szakember és stábtag, mindez csodálatos fotókkal kísérve.
Ha most megrendeled a könyvet, az elsők között lehetsz, akik belapozhatnak a kulisszák mögé!
A Backstage amellett, hogy bemutatja, hogyan vált a Budapest Park az ország első számú koncerthelyszínévé, igazi kordokumentum, ami átfogó körképet ad a hazai zenei életről. A történet ráadásul több mint 500 fotóval van illusztrálva. Ezek az exkluzív képek olyan helyszíneken is körbe kalauzolják az olvasót, amiket a közönség sohasem lát, és betekintést engednek a “Park-család” életébe, vagyis megismerhetjük az embereket, akik az év 365 napján azért dolgoznak, hogy kint hagyhassuk a valóságot. Illetve az is kiderül, milyen, az országhatáron túlra nyúló terveink vannak a jövőben.
Amennyiben koncertjegyet is veszel a budapestpark.hu-n, akkor a Backstage című könyvet KEDVEZMÉNYES ÁRON vásárolhatod meg belépőd mellé, és ebben az esetben a házhozszállítás is díjmentes.
Ennek a menete:
A budapestpark.hu -n válaszd ki a rendezvényt, amire jegyet szeretnél venni. Kattints a “Jegyek” vagy a “Részletek, koncert infók” gombra.
Válaszd ki a jegy típusát (Küzdőtér, Terasz, stb.), illetve, hogy hány db-ot szeretnél vásárolni, és kattints a “Megveszem” gombra.
Töltsd ki az űrlapot, és kattints a "Mindkettőt kérem" gombra.

! Kosarazásonként egy könyvet tudsz vásárolni, amennyiben több kedvezményes árú könyvet vásárolnál, jegyeidet külön kosarazd be. A fizetésnél összeadódnak majd a tételek. A házhozszállítás során kizárólag a könyvet szállítjuk, a megvásárolt jegyek továbbra is elektronikus úton kerülnek kiküldésre.
!! Ha nem szeretnél élni a kedvezményes könyv lehetőségével, és csak a koncertjegyet vennéd meg, kattints a jegynél jobbra található "Ezt kérem" gombra.
Ha inkább személyesen szeretnél hozzájutni a kiadványhoz, keresd a Libri üzleteiben!

https://www.budapestpark.hu/events/backstage-a-nagy-park-konyv 

Reméljük, hogy hamarosan találkozunk a Parkban!

BUDAPEST PARK CSAPATA