Előzd be a nyarat az Aquaworldben!

2018. 20. 04., 6:00pm
A program: életre szóló élmények a hosszú hétvégére.

A program: életre szóló élmények a hosszú hétvégére. Vannak, akiknek nem számít az időjárás, legyen tél, vagy nyár, egész évben kihasználják a magyarországi fürdők adta lehetőségeket.

Ám a legtöbben kivárják a strandszezont, hogy újra elővegyék rég látott fürdőruhájukat. De ki mondta, hogy csak a hivatalos strandmegnyitók után lehet egy kiadósat csobbanni a családdal és a barátokkal?

Mégis: hová menjünk hosszú hétvégén?

Bár az időjárás eddig nem kedvezett a szabadtéri fürdőzéseknek, a hosszú hétvége remek alkalmat nyújt arra, hogy előkeressük jó nagy strandtáskánkat, felfújjuk kedvenc úszóguminkat, pöttyös labdánkat, papucsba bújtassuk lábainkat, összeszedjük családtagjainkat, barátainkat, és elugorjunk közösen a legközelebbi élményfürdőbe. Itt időt szakíthatunk végre az aktív pihenésre és feltöltődésre

Szerencsére azonban nem kell átlépnünk az ország határt, de még a fővárosból sem kell kimennünk, ha valóban aktív vízi élményekkel szeretnénk köszönteni a májust. Itt van nekünk a Megyeri híd pesti hídfője melletti zöldövezetben az Aquaworld Élményfürdő. Több, mint egy klasszikus fürdő, sokkal inkább élményközpont, és kétséget kizáróan kis hazánk egyik legnagyobb vízi birodalma.

Itt aztán senki nem fog unatkozni!

A valóságos családi élményparadicsomban a hagyományos úszómedence mellett számos szórakozási lehetőséggel is találkozhatunk. Fedett medencéinek köszönhetően pedig még esős időben is kényelmesen ellazulhatunk.

Az ide látogatóknak életre szóló aktív vízi élményekben, változatos programokban lehet része, köszönhetően a sport és élménymedencéknek, a csúszdáknak, a számtalan szaunának, illetve az állandó animációs programoknak.

Ezt kár lenne kihagyni!

Mindazok számára, akik többre vágynak a fürdőzésnél, akiket vonz a mélység, a víz alatti élet megismerése, megtapasztalhatják, és akár el is sajátíthatják a búvárkodás technikáit, fortélyait, mielőtt a valódi nagy ismeretlen misztikus világába merülnének. Oktatásokkal, tanfolyamokkal is vár az Aquaworld, hogy itt készülhess fel a nyári merülésre!

Kikapcsolódás a vízen túl

Ha meguntuk a fürdőzést, az óriásmedencéket, a csúszdák színes forgatagát, vessük bele magunkat a mozgás szabadságába! Számos sportolási lehetőség adott az Aquaworld Vízi birodalomban: futás a zöld gyepen, foci, strandröplabda, sőt, a búvárkodáson felül még szörfözést is tanulhatunk. S amíg a nagyok kiélvezik a welness-kezelések adta kényeztető pillanatokat, addig a legkisebbek a szárazföldi játszóházban tölthetik az időt, természetesen profi, szakszerű felügyelet mellett.

Ha megéheznénk

Finom kulináris élményekről is gondoskodnak a látogatók számára. Az idén megújuló Fast & Fine önkiszolgáló étterem a gyorséttermi kiszolgálást és a hagyományos éttermi fogásokat ötvözi elérhető árakkal.

Kell ennél több egy remek hosszú hétvégéhez?

A trópusi hangulatú Angkor-romtemplom, a 17 bel- és kültéri élmény- valamint úszómedence, a szörf, a búvárkodás, a vízen járó labda, valamint 11 különleges csúszda garantálja a szórakozást minden korosztálynak.
Gyertek el, és gyűjtsetek egy csokorra való élményt!

Aquaworld Hotel és Élményfürdő!
Cím: 1044 Budapest, Íves út 16. 

http://www.aquaworldresort.hu/