Élmények, palacsinták, partik

2020. 24. 07., 5:25pm
Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja.

Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja.

Az Avasi turizmust is fellendítő Creppy brand megálmodója, Oszlánczi Réka újabb merész álmát valósította meg. Ugyanis, a jól ismert és rendkívül népszerű, PalacsintaHáz mellett létrehozta a Creppy Centert! Nem véletlen a nívós hely elnevezése sem. A franchise hálózattal is rendelkező cég olyan multifunkcionális élményközpontot hozott létre Miskolc szívében, ahol akár esküvők vagy céges rendezvények is beférnek. Az ínycsiklandozó palacsintás kínálat a szuper ráadás.

A Creppy sikertörténet folytatódik az idén is

A Center a miskolci Creppy PalacsintaHáz közvetlen környezetében nyílt. A családi vállalkozás, a térség gazdasági és turisztikai fellendítésében játszott szerepét a város vezetése is elismerte: az idén Oszlánczi Réka veheti át a Miskolc Város Turizmusáért elnevezésű díjat.

Veres Pál és Oszlánczi Réka

A Creppy Center ünnepélyes átadóján, Veres Pál, Miskolc városának polgármestere köszöntötte a meghívottakat és vágta át a szalagot, amellyel hivatalosan is hódító útjára indult a multifunkcionális élményközpont.

„Miskolc mindig is büszke volt azokra a vállalkozásokra, akik tevékenységükkel különlegeset és formabontót alkottak, emelve és népszerűsítve városunk sokszínűségét. A Creppy, immár 14 éve, megkerülhetetlen szereplője a helyi gasztronómiának, tevékenységükkel hozzájárulnak Miskolc elismertségének és vonzerejének növeléséhez. A most átadásra kerülő Creppy Center nem csupán a palacsinta szerelmeseinek nyújt kulináris élvezeteket, hanem színtere lehet különböző eseményeknek, legyen az családi vagy céges rendezvény.  A vállalkozásnak rendkívül nagy szerepe van a város turisztikai életében. Éppen ezért, elismerve a több mint egy évtizedes munkát, Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Creppy megálmodójának és tulajdonosának, Oszlánczi Rékának adományozta a Miskolc Város Turizmusáért díjat.  A Creppy Center egy olyan komplex és, mind megjelenésében mind funkcionalitásában, egyedülálló központ, amelyről méltán mondhatjuk, hogy Miskolc meghatározó közösségi és gasztronómiai terévé vállhat – a miskolciak és a városba látogatók örömére egyaránt.„– mondta a megnyitón Veres Pál polgármester.

Creppy ismét történelmet ír

14 éve nyitotta meg kapuit a Creppy PalacsintaHáz, és ezzel egy időben indult hódító útjára a márkanév is. Mára, a Creppy, egy sikeres franchise márkává nőtte ki magát. Az innovatív étterem számos országos és nemzetközi elismerés tulajdonosa, ugyanis 2018-ban Las Vegasban bekerült a világ 12 legjobb feltörekvő franchise koncepciója közé, 2019-ben pedig megkapta a vendéglátó szakma egyik legnívósabb kitüntetését a Weidlich Pál Kereskedelmi és Vendéglátóipari Nívódíjat, a Fekete Kutyát.

Ugyancsak a tavalyi évben kezdte meg működését a cég első franchise étterme, a debreceni központú Creppy PalacsintaBistro, valamint hamarosan nyílik a Creppy legújabb egysége is, ezúttal Gyulán. Ha mindez nem volna elég, 2020 nyarán - a miskolciak örömére - átadták a sokoldalú Creppy Centert is.

Az élmény fokozódik

A több mint 60 féle minőségi étel között a gluténérzékenyek és a vegetáriánusok is találnak kedvükre való sós vagy édes ízvilágú fogásokat. A Creppy filozófiája szerint a palacsinta az egyik legjobban variálható köret, amelyhez különleges ragukat, feltéteket párosítva, szenzációs fogásokat lehet elkészíteni.
A hely megálmodóinak, természetesen, az a legfontosabb, hogy a vendégek mindig boldogan és jó szájízzel hagyják el a ház különleges, építészeti szempontból is trendi és hangulatos falait.

Bemutatkozik az élményközpont

Az országos szinten egyedülállónak számító Creppy Center júliusi megnyitása a palacsintás élményt egy újabb szintre emelte. A high-tech berendezéssel felszerelt multifunkcionális komplexum, többek között, akár 100 fős, nagyszabású eseményeknek helyet adó rendezvényteremmel rendelkezik. A saját design jegyeit ízlésesen viselő központ, franchise oktató és üzemeltetési bázisként is működik majd.

"A Creppy Center átadásával egy, országos szinten is egyedülállónak számító, multifunkcionális Creppy palacsinta központ kezdi meg működését a város szívében. A jelenleg is üzem alatt lévő, legmodernebb technológiával kialakított konyhánk a későbbiek során oktató konyhaként, illetve a kiszállítási és a palacsinta torta üzletágunk bázisaként fog szolgálni. Ezen túlmenően egy olyan különleges kialakítású, osztható, összességében 100 fő befogadására alkalmas rendezvény teremnek nyújt majd helyszínt, amilyennek a környéken nincs párja.  A komplexum, továbbá a Creppy franchise oktató és továbbképzési központjaként, és a Creppy Franchise főhadiszállásaként is funkcionálni fog. A kivételes hangulatú palacsinta terasz pedig a nyári rendezvényeknek ad majd otthont." – mondta el Oszlánczi Réka.

A Creppy-től már jól megszokott, különleges enteriőr design köszön vissza a Center falairól. Tökéletes választás azok számára, akik egyedi, látványos, hangulatos helyszínt keresnek életük nagy eseményeihez. A pazar látvány mellett a vendégek részesülnek a Creppy élményben, és az ízletes palacsintás fogások teszik igazán felejthetetlenné az ott töltött pillanatokat.