Eljött a nagy márkák ideje

2022. 31. 01., 9:39pm
Azok számára, akik a nagy márkák termékeire vadásznak, egy újabb lehetőség nyílik, hogy kibontakoztathassák vásárlói tehetségüket.

 

Egyedi termékek, nagyszerű márkák, vonzó árak – a HalfPrice nem lassít, újabb üzleteket nyit Magyarországon. A lengyel márka 2021. augusztus 12-én debütált a budapesti Vörösmarty téren, legújabb üzletét pedig 2022. január végé nyitotta meg Miskolcon.

Miben különbözik az áruházlánc más multibrand üzletektől?

Több mint 1000, nemzetközileg elismert márka található meg a polcokon, ráadásul, gyakran akár 80 százalékos árengedményt kínál a vásárlóknak. A lengyel márka üzleti modellje az akciós áruházak koncepcióján alapul. Ez pedig nem jelent mást, mint hogy a HalfPrice kínálatát a világ legnagyobb márkáinak kollekcióira alapozza, amelyeket viszonteladóként, jelentősen lecsökkentett árakkal hoz forgalomba.

Itt mindenki megtalálhatja a kedvére való ruhadarabokat! Az áruház választékában felső- és alsóruházat, cipők és kiegészítők is találhatóak mind a hölgyek, a gyerekek és az urak számára. Ezen kívül széles választékkal rendelkezik kozmetikumokból, játékokból, otthoni és kisállat kiegészítőkből, sőt, még élelmiszerekből is.

A márka törekvései közé tartozik, hogy eltörölje a sztereotípiákat. Ezért a nagybetűs divatot egy csipetnyi fűszerrel tálalja, ami rendszerint tükröződik a kínálatában: színek, textúrák, minták ötvözete és kiadós adag humor jellemzi. A HalfPrice minden évszakra megannyi aktivitással, jó hangulattal készül, és arra ösztönzi vásárlóit, hogy ne féljenek változtatni stílusukon.

“Az egyediség az, ami karaktert ad a divatnak, és az off-price modellek az egyéniség megünnepléséről szólnak – hiszen vásárlóink igazi gyöngyszemeket találhatnak naponta változó kínálatunkban” – árulta el Hódi Sándor, ügyvezető igazgató.

A HalfPrice kihívás elé állít minden kincsvadászt Magyarországon, és meghívja Önt is, hogy látogasson el újonnan megnyitott üzletébe.

 

Az új üzlet címe:

HalfPrice

Miskolc Plaza, 3525 Miskolc, Szentpáli u. 2-6.