Eljött a Hybrid ideje! FW20 kollekció

2020. 30. 10., 2:55pm
Amikor a jól szabottság találkozik a kényelemmel. Irodába vagy szórakozóhelyre? Feminin vagy maszkulin? Miért kéne választanod? 

Amikor a jól szabottság találkozik a kényelemmel. Irodába vagy szórakozóhelyre? Feminin vagy maszkulin? Miért kéne választanod? 

Az ellentétek vonzzák egymást:
ismerd meg a Desigual új, Hybrid darabjait!

Az emberi lények különféle elemekből tevődnek össze. Csak úgy, mint a Desigual dizájnjai, amelyek valódi lényegünket testesítik meg. Így születtek meg hibrid blézerei is: nem lehet őket egyetlen kategóriába besorolni, mert mindet képviselik. Bennük a jól szabottság találkozik az ellentmondásos, egyedi megjelenéssel.

Ambivalens darabok: két stílus és két világ az egyben. Elegáns és laza. Irodába vagy szórakozóhelyre illő. 

Sokoldalúak és egyediek, valamint meglepőek, az egymásnak ellentmondó anyagpárosításnak köszönhetően: 100% farmer pamut és fekete szövet. Félig farmerkabát, félig blézer ... Az egyik mandzsetta klasszikus, a másik farmer ... Lapos fekete gombok és sárgaréz gombok ... Különbözőek és innovatívak ... Részletekben gazdag, bonyolult szabásmunka: látványban az elöl látható, átlós varrás az ujjvarrással találkozik: ehhez a koncepcióhoz a Desigual újra fogalmazta a blézerekhez kapcsolódó fogalmainkat.

Ki a show sztárja? A farmerkabát-blézer. 
Kombinálja a feketét a farmerrel, a teljes feketével vagy a farmert tartánnal és kézimunkával. Aszimmetrikus, kizárólag sárgaréz gombokkal - teljesen időtlen, három elülső zsebével és szabadon párosítható stílusával.

További dzsekik, amelyek a plüssel és etno-stílusú hímzésekkel kacérkodnak, férfi blézerek, amelyek farmerdzsekit rejtenek, vagy

nadrágok, melyek oldalsó részüket tekintve kényelmes tréningdarabok, de elölről stílusosan viselhető farmernadrágok.

Eljött a Hybrid ideje!