Éljen a kert! Csillapítsd kertvágyadat a GardenExpon!

2022. 24. 03., 1:21pm
Pénteken nyílik az ország legnagyobb kerti életmód kiállítása, a GardenExpo, ahol a legújabb kerti termék és újdonságok mellett egész napos színpadi programok és értékes nyeremények is várnak!

 

Ne feledd: kedvezményes árú belépődet március 24-ig tudod beszerezni, melynek összegét az Oázis Kertészetekben le is vásárolhatod! A beváltás feltételeiért látogass el a Jegyek oldalra!

GASZTRONÓMIA A SZABADBAN: GRILL, BBQ, BOGRÁCS

Az idei GardenExpón több kiváló hazai márka is bemutatkozik, akik gondosan válogatott termékszortimenttel vagy éppen egyedi készítésű sütőkkel segítenek, hogy felejthetetlen kerti lakomákkal ajándékozd meg magadat és szeretteidet. Bogrács, grill, BBQ, szmóker vagy szalonnasütő? Bármelyik irányzat is áll közel a szívedhez, biztosan találsz megbízható társat a szezonra. Ismerd meg őket válogatásunkból!

KÜLTÉRI DEKORÁCIÓ MESTERFOKON

Beköszöntött a nagybetűs tavasz, végre kiszabadulhatsz a négy fal közül. A felejthetetlen kültéri pillanatok megéléséhez az alapfelszereltségnél többre van szükséged: bútorok, világítástechnikai megoldások és dekoratív elemek összessége képes életre kelteni azt a környezetet, amiben zavartalanul élvezheted a kerted vagy teraszod adottságait. Cikkünkben a Jysk termékein keresztül vesszük végig azokat az elemeket, amelyekkel megteremtheted saját oázisodat, mérettől függetlenül.

KERTI GÉPEK ÉS ESZKÖZÖK, MELYEKKEL JÁTÉK A MUNKA

Egy álomszerű kert akkor marad igazán szép, ha a kezdeti lelkesedés után is szeretettel és odafigyeléssel gondozzuk. Ezért a berendezés és dekoráció kiválasztása után (vagy már közben) érdemes felépíteni azt a gép- és eszközparkot, ami segít bennünket a kerti munkálatok során. Cikkünkben bemutatunk néhány igazán kiemelkedő márkát, és újdonságaikat melyekkel megkönnyítheted a mindennapjaidat. Ismerd meg őket közelebbről itt és a GardenExpón!

HOBBIKERT ÉS FENNTARTHATÓSÁG

A friss levegőn töltött percek pozitív élettani hatása vitathatatlan. Mindenképpen érdemes ezért hívogató közeget kialakítanod kültéren is. Hogyan teheted ezt meg fenntarthatóan? Biztos, hogy az első megoldás a legjobb, ami eszedbe jut? Elképzelhető, hogy egy elsőre szokatlannak tűnő kerttípusban találod meg azt, ami nyugalmat és békét hoz nem csak neked, de a környezetednek is. Kattints, és olvasd el vendégszerzőnk, Topor Erika írását a témában.

HANGULATOS KERT PÁR LÉPÉSBEN

A kertészkedés népszerűsége jelentősen megugrott az elmúlt években a járvány hatására, hiszen többé-kevésbé mindannyian a saját tereink felé fordultunk, nemcsak pihenni, de egészségünk megőrzése érdekében is. Cikkünkben 8 egyszerűen megvalósítható tippel segítünk felkészülni a tavaszi szezonra.

Forrás/fotók: GardenExpo