Elhalasztva, de még szavazhatsz!

2020. 18. 03., 7:15pm
Ma éjfélig szavazhatsz a példaképeidre! Tedd le a voksod és nyerj!

Ma éjfélig szavazhatsz a példaképeidre! Tedd le a voksod és nyerj!

A gála ugyan egy későbbi időpontban kerül megrendezésre, de a kedvenceidre március 18. éjfélig még tudsz szavazni.

Nem szavaztál még a kedvenceidre? Most még megteheted. Ma éjfélkor zárul a 2020-as Women of the Year szavazás, ahol a kiválaszthatod a kedvenc énekesnődet, színésznődet, vállalkozódat, sportolódat, lakberendeződet és divatterveződet.

Ráadásul szuper nyereményekkel gazdagodhatsz, így mindenképpen érdemes letenned a voksod!

A szavazás itt érhető el.

Ezt közölték a szervezők, olvassátok el!

Természetesen a újfajta koronavírus-járvány miatt a március 19-ére tervezett GLAMOUR Women of the Year 2020 gálát elhalasztjuk. A jelenlegi helyzetben nem hozhattunk más döntést, ráadásul a kormányrendelet nemrég a 100 fő feletti zárt térben tartandó rendezvényekre tilalmat rendelt el, márpedig az év pink szőnyeges eseményén 1000-nél is több vendég szokta megünnepelni a GLAMOUR magazin olvasóinak díjazottjait.

 Idén 12. alkalommal rendezzük meg a gálát, merthogy abban továbbra is biztosak vagyunk, hogy a GLAMOUR Women of the Year gála nem marad el, csupán elhalasztjuk egy olyan időpontra, amikor egy ilyen esemény megrendezése már nem fog egészségügyi kockázattal járni a résztvevők számára. A szavazás azonban az eredeti kiírásnak megfelelően március 18-án éjfélkor lezárul majd. A végeredményt azonban egy széfbe zárjuk a szavazás lezárulta után, és - az új időpontban - megrendezendő gála estéjéig hétpecsétes titokként őrizzük, hogy a hat kategóriában a GLAMOUR olvasói kiket választottak az év leginspirálóbb nőinek.

Ne feledd, még lehet szavazni a GLAMOUR Women of the Year 2020 jelöltjeire
Hiszünk abban, hogy a jövőben is nagyobb teret kell kapnia a társadalomban a női teljesítmények elismerésének. Azon dolgozunk évek óta, hogy felfigyeljünk, értékeljük és ünnepeljük a nők erőfeszítéseit, ennek egy ünnepi pillanata a GLAMOUR Women of the Year gála, reméljük hamarosan, biztonságban találkozhatunk a jelöltekkel és a vendégeinkkel a pink szőnyeges eseményen. Addig is mindenki tartsa be a hatósági utasításokat, és vigyázzon magára!

A GLAMOUR Women of the Year gála új időpontját hamarosan nyilvánosságra hozzuk!

Forrás: http://woty.glamouronline.hu/