Elhalasztja budapesti koncertjét  is Justin Bieber

2022. 12. 10., 7:11pm
Justin Bieber bejelentette, hogy elhalasztják a Justice World Tour összes hátralévő időpontjátEnnek keretein belül 2023. március 11-én a Papp László Budapest Sportarénában is fellépett volna. Az új időponttal kapcsolatban később várható pontos tájékoztatás.
Az eredetileg 2020-ra tervezett Justice World Tour a koronavírus miatt csak idén februárban tudott elindulni. Justin Bieber a kaliforniai San Diego-ban adta első koncertjét, majd három kontinens tíz országában állomásozott.  
Justin először szeptember 6-án tett bejelentést arról, hogy szünetet tart a turnéban amiatt, hogy az egészségével kiemeltebben tudjon foglalkozni.

Ezt a hírt szeptember 15-én követte, hogy tizenkét időpontot töröltek a programból. A múlt heti bejelentéssel a fennmaradó időpontokat is hivatalosan elhalasztották. Ebben érintett a budapesti koncert is, amelyet 2023. március 11-én a Papp László Budapest Sportarénában tartottak volna. 

Az új időponttal kapcsolatban később várható pontos tájékoztatás, megértését és türelmét kérik azoknak a rajongóknak akik  már megvásárolták a jegyeket a budapesti JUSTICE WORLD TOUR-ra!