Élethelyzetekben segít, tanácsot ad

2022. 29. 11., 10:21am
Családbarát Hely védjegy tanúsítványt kapott a Diákhitel Központ

 

A több mint száz munkavállalóval működő pénzintézet a munka és a családi élet hatékony összehangolásával érdemelte ki a Családbarát Magyarország Központ által alapított védjegyet.

A Diákhitel Központ 21 éve dolgozik azon, hogy a Kárpát-medencében ne legyen olyan fiatal, aki anyagi okokból nem tud az álmainak vagy tehetségének megfelelő diplomát szerezni. Ez alatt az idő alatt több mint félmillió ügyfele volt, és 250 ezer diploma megszerzéséhez járult hozzá a 106 főt foglalkoztató pénzintézet.

Dr. Szuromi-Kovács Ágnes, a Családbarát Hely tanúsító védjegy minősítési rendszerét kialakító és működtető Családbarát Magyarország Központ ügyvezetője elmondta: egy olyan munkahely, amely támogatja a munka és a családi élet harmonikus összhangjának megteremtését, a tanúsítvány birtokában komoly versenyelőnyre is szert tehet. 

Rákossy Balázs, a Diákhitel Központ vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy társaságuk hosszú évek óta konkrét lépéseket tesz annak érdekében, hogy a munkavállalókat különböző - családdal, gyermekekkel, hozzátartozókkal, betegséggel kapcsolatos - élethelyzeteikben segítsék. Emiatt is döntöttek amellett, hogy törekvésük megerősítése, továbbfejlesztése érdekében vállalják a Családbarát Munkahely auditban való részvételt. 

A védjegy program keretében a feltételrendszer teljesítéséhez ingyenes tanácsadói szolgáltatást is kínál a Családbarát Magyarország Központ, mely jelentős segítséget nyújt a tanúsításra történő jelentkezéshez és a sikeres auditáláshoz. A szervezet a Védjegyhez kapcsolódó képzéseket, tréningeket is szervez az arra jelentkező vállalatok, vállalkozások számára.

A Családbarát Hely tanúsító védjegyről bővebben: https://csalad.hu/vedjegy/