Elegáns lazaság, minimalizmus és kényelem

2023. 04. 04., 2:27pm
A tavasz ébredése a 2023 férfi tavaszi kampány kiindulópontja

 

A 2023-as tavaszi kampánynak alapvető karakterét az óceán kékje és a Kanári-szigetek épületeinek természetes árnyalatai inspirálták.

A sziget éghajlata tökéletesen tükrözi a férfiaknak szóló ruhadarabok stílusát, amelyek már a közelgő melegebb hónapokra készülnek.

Az elegáns lazaság, a minimalizmus és a kényelem jegyében tervezett ruhák sokféle igényhez alkalmazkodnak.

A tavasz ébredése a férfi kollekció kiindulópontja. A könnyed, laza sziluettek, a megbízható klasszikusok újra értelmezése jellemzik a szortimentet. Minimalizmus új formában: funkcionalitás és kényelem az elegáns szabásvonalak megtartásával, tele lágy vonalakkal és textúrákkal, szöges ellentétben az 1990-es évek szigorával.

A márka tervezői nem egy adott korcsoportra fókuszáltak a kollekció megalkotásakor. Olyan megoldásokat hoztak létre, amelyek minden alkalomra megfelelnek, és túl mutatnak a generációs különbségeken. Ezek a darabok a tavaszi időjárást is figyelembe véve, bármilyen eseményre és mindennapi viseletre egyaránt alkalmasak lesznek.

Maradva a városi smart casual stílusban, úgy tervezték őket, hogy rétegezhetőek és szabadon kombinálhatóak legyenek, akár több különböző stílusú outfit alapját képezzék. Az egyes ruhadarabok legjobban a kontrasztokkal működnek együtt: egy testhezálló felsőt bő alsóval kombinálva, vagy fordítva.

Többféle képpen is lehet variálni egy-egy darabot, például egy kapucnis felsőt, technikai kabáttal vagy öltönykabáttal viselve. Így a tavaszi kabát a legjobb tulajdonságait erősíti, anélkül, hogy le kellene mondania az elegáns stílusról.

A színpaletta a bézs és a barna természetes árnyalataira összpontosít, fekete, szürke, tengerészkék és törtfehér kiegészítésével. Mivel az egész kollekciónak az időtlen klasszikus vonal az alapja.

Így minták tekintetében is visszafogott marad, matrózcsíkokhoz vagy a finom kockához nyúl, különböző struktúrák diszkrét megjelenítésével. A részletek fontos szerepet játszanak: kötött szövetek, finoman áttört minták, matt vagy fényesebb felületek. A felhasznált anyagok között a természetes anyagok dominálnak, mint például a pamut, a vászon vagy a bőr.

A kiegészítők között továbbra is a minimalista vonal dominál, ezért a darabok között megtalálhatóak a kényelmes, magasabb vagy alacsonyabb talpú cipők, tornacipők és mokaszinok. Természetes árnyalatokban pompázó övek széles választékával.

Továbbá nagy méretű fogantyús vagy hosszabb vállpánttal ellátott táskákkal, klasszikus stílusú napszemüvegekkel találkozunk.

A tavaszi Reserved kollekció 2023. március 14-től érhető el a hazai üzletekben és online

Fotó: Mateusz Stankiewicz @mateusz.stankiewicz

Videó: Bart Pogoda @bartpogoda

Modell: Arthur Gosse @arthur__gosse

Stylist: Karla Gruszecka @karlagruszecka

Haj: Michał Bielecki @michalbielecki_

Smink: Wilson @wilsonwillofficial

Producer: Warsaw Creatives @warsawcreatives