Electric Lounge:

2023. 20. 07., 10:20am
MEO CULPA X ZAHÁR FANNI

 

Július 20., csütörtök, 20:00–  Várkert Bazár, Neoreneszánsz kert

A Meo Culpa évek óta a világzene és az elektronika vegyítésének egyik nagykövete. Gyűjtései igen változatosak, de zeneiségének középpontjában mindig az érzelmek és a törzsi hangzások állnak, egyszerre operál progresszív és ősi elemekkel.

Kulturális szervezőként számos rendezvény (Ethnotech, Zengető, WaterVibes, Petendi Pajta, Pontoon Live Jam) zenei eseménye fűződik nevéhez és a RadiOzorán futó Sacraticum műsora is rendszeresen hallható.

Zahár Fanni korosztályának egyik legismertebb hazai zenésze, akit a világ jazz színtérének számos pontján tartanak számon Berlintől Londonig. Fiatal kora ellenére megszámlálhatatlan producerrel és zenekarral működött már együtt, szinte a vérében van kooperáció. Hamarosan saját szerzeményeit is megjelenteti Zakhorov néven.

Meo Culpa és Fanni nem először lépnek fel közösen. Az évek során a Daad fesztivál, a Művészetek Völgye, a Pontoon, a Dürer Kert és a Lupa színpadán is bizonyították már, hogy milyen könnyen tudnak egymásra hangolódni. Ezúttal kedvenc környezetükben lesznek a Várkert Bazár Neoreneszánsz kertjében, hiszen mindketten szeretnek a szabad ég alatt, mezítláb a fűben játszani.

Esőnap: 2023.07.27.

További információ: https://varkertbazar.hu/esemenyek/meo-culpa-x-zahar-fanni