Ékszerek trendi színben

2023. 22. 07., 10:15pm
Annyira rózsaszín, amennyire csak lehet

 

A rózsaszín erőteljes, magabiztos és elbűvölő, egy olyan trendszín, amely összeforrott ezekkel a jelzőkkel.

Idén nyáron a THOMAS SABO számos ékszert mutat be, amelyek a pink színt helyezik a reflektorfénybe.

Az As We Love charmok, a Charm Club kollekció részeként számos formában és rózsaszín árnyalatokban tündökölnek. Például szív alakban, könnycseppként, négylevelű lóhere formájában, yin & yang szimbólumként, valamint "Love" felirattal díszítve. Ebben a gyűjteményben a rózsaszín mindenütt jelen van, frissességet és vidámságot árasztva.

A Charming Pop kollekció az élet ünneplését tükrözi, természetesen rózsaszínben. A Y2K trend és a 2000-es évek ékszereinek inspirációjaként ez a gyűjtemény gyönyörű gyűrűket, chokereket, karkötőket és

nyakláncokat kínál, melyeket egy kedves pasztell rózsaszín szívvel díszítettek. A háromdimenziós, héliumos lufikat ábrázoló, játékos darabok pedig tökéletes kiegészítői lehetnek a nyári megjelenésnek.

 

 

 

 

A Sterling Silver Heritage Pink kollekciója az időtlenség, a pink és az elegancia izgalmas ötvözete. A kézzel kidolgozott, csodálatos rózsaszín kövek nyolcszögletű csiszolással pompáznak vékony nyakláncokon, lógó fülbevalókon és fényes koktélgyűrűkön, melyek mindegyike csiszolt 925-ös sterling ezüstből készült.